2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Jó reggelt minden kismamának! :)
Szép kis időjárás mondhatom, ezért fáj a fejetek. Heti 1-2 kávét iszom sok tejjel tejszínhabbal, néha egy gomboc fagyival :) Nekem is alig van vérnyomásom, 100 alatt.
Picurom nekem is rúgdos most :) remélem este is élénk lesz. Mindenképpen jelentkezem, még nem tudom hány órakor, de teszek fel képet az biztos.
Ma reggel beugrottam a háziorvoshoz a táppénzes papíromért, kiderült hogy ma szabin van.
Este tárkonyos pulykaragu levest főzök, meg előkészítem a töltött gombát. Baconba tekert szűzérméket sütök majd mellé, rizzsel.
Előételnek készítek padlizsánkrémet és vmi sajtos finomságot még. Süti nem lesz, van otthon 3féle fagyi, az azt hiszem megteszi.
Addig beszéltetek a rántott sajtról, hogy én is megkívántam.:) Lehet, hogy veszek is. Van itt egy kis kifőzde és nagyon finomat csinálnak, ráadásul hatalmas adag.
Meg van Június 2-án megyünk uh-ra.
Az SZTK-ba augusztus 25-ére katunk volna időpontot ,és így a máv kórházba megyünk.
Küldeni kéne Nitának, úgy odavolt érte tegnap! :-))
Remélem én is fogok tudni szoptatni. Erre azért gondoltam, ha el kell mennem valahová és más vigyáz a babára, akkor lehet neki lefejni tejet. Főleg így, hogy ajándékba kaptuk. Meg jó lesz később is a cumisüveg.
Nekem van 3 UH felvételem eddig (2 D-sek). Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a legelső a legkedvesebb. 12 hetes Bár azon sokkal kevesebbet látni, mint azon, amelyik 2 hete készült, de az volt az első, az áll a szívemhez a legközelebb. Sőt, a legelső UH 9 hetesen volt (az még hüvelyi), és ott nem fekvő, hanem álló helyzetben láttam (vagyis függőlegesen) és ott kalimpált a két kis kezével. Tiszta könny lett a szemem.
Mindig az a kép van bennem, pedig azóta már több UH-n voltam, csak sajnos arról ott nem kaptam képet. :-)
Jó hogy mondod. Mindjárt kérek:)
Azt hiszem ma csinálok rántott sajtot.
Kaptál időpontot dokihoz?
Igen:)
Biztos édes lehet:))
Köszi,akkor jól gondoltam,mert az elején lelkifurdalásomvolt,de több helyről meggyőződtem,hogy nem árt.
Olyan jó lenne látni ilyenkor őket:-))
Én nem veszem meg előre a cumisüveget és társait(mellszívó stb..)mert hiszem,hogy tudok majd szoptatni.De párommal már voltunk bababolba és megmutogattam neki,ha mégsem jön össze,mit kell majd vennie:-DD
Annyit nyugodtan megihatsz,ha jól esik, én is azt olvastam.
Az enyém is már egy ideje kalimpál:) Tudnám mit csinál?
Szerintem valamennyi átmegy,de olyan gyenguszt iszom,meg azt olvastam,hogy egyet azért lehet,én meg csak 2-3 naponta iszom egyet.vagy azt sem kéne??
Én is összeraktam egy listát. Nekünk lassan már a kisruhák megvannak.
Ami még nagyobb kiadásunk lesz az a babakocsi, bár abban még nézelődöm, mert tanácstalan vagyok. Meg szeretnék egy Aventes cumisüveg fertőtlenítő készletet, mert ehhez kaptam mellszívót a barátnőmtől. De ez már csak jövő hónap, mert pénzünk az fogyóban.
Na, ha fekszem az egyik oldalamon, és ő pont ott helyezkedik, hát én soktam kepni egy-egy oldalbarúgást. Csinálja magának a helyet. MÁr most ő írányít! :-)))
Vagy a koffein így nem megy át, csak szoptatáskor? Akkor mondjuk biztos.
Most megyek portörölni,ez lemaradt tegnap,aztán közben még benézek.ja,meg vasalnom is kell:-(
Délután jönnek barátnőim hamburgert csinálok nekik:-))
Nekem is mocorog már lassan 1 órája.:) Nagyon aktív pici baba. Nekem is minden evés után beindul. Meg ha nem tetszik neki, ahogy ülök vagy fekszem.:)
Én nem kávézok, de gondolom a koffeintől.
Különben én azt is megfigyeltem,hogy kávéivás után is feléled !!nektek?
DE!!!olyan édi!!bár nem rég kajcsiztam,és olyankor mindig feléled a Drágám:-D
én már régóta járok kezelésekre,és nem konkrétan egy doloogra szedek,hanem átfogóan,meg ezek ilyen alkati szerek,szóval bonyolult...De pl. én a téli hónapokban szedtem oscillococcinumot,mert nem oltattam magam H1N1 ellen,épp most fogyott el,de azt már abba is hagyhattam:-))
Ma reggel 2 picit rúgott, de csak gyengét.
További ajánlott fórumok: