2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szombaton mi is voltunk Lellén, de akkor nagyon zavaros volt még a víz. A front miatt fáj a fejed.
Azt mondják nem lesz olyan meleg a nyár, majd kiderül.
Ma a terhesgondozóban beszéltem egy 39. hetes kismamával, panaszkodott alig bírja már, hát mit szóljunk mi, nekünk ki kell bírni még a nyarat.
Nekem sosem fog tudni kinőni, mert oldalra nől, bele a mellette lévőbe. Mindig törekszik elő, nagyon fáj, de sosem fog tudni kinőni.
Megyek mosogatni, visszajövök még pár percre.
Most, hogy mondod, a fene tudja, de náthás is vagyok, ezért gondolom, hogy nem.
De nem tudom.
Persze, nem műtettem meg a baba miatt, mert a másik oldalon is így voltam, és azt januárban megműttettem (nem tudtam még a babáról), és nagyon ki kellet vésni + fűrészeltek, és sok Cataflamot beszedtem, hogy kibírjam.
Nagyon fáj ez gyulladt fog 3 napja, alig bírok enni azon az oldalon, nem tudom, hogyan bírok ki még fél évet.
Homeogene 9 (torkomra).
Nem lehet hogy a fogad miatt érzed a torkodat is?
Nekem eddig 3 bölcsességfogamat húzták ki. Egyik még megvan, de mindegyik megkínozott többször is amíg kinőtt :(
De gondolom csak a szülés után lesz a mütét ? Addig talán nem lesz vele gond.Mondjuk a gyulladás nem igazán jó,de szülésig talán nem okoz nagy bajt.
Milyen homeopátiás bogyot kaptál ?
Örülök, hogy minden rendben van veletek.
Te 24 hetes vagy? Én 23. AZt írják a szakkönyvek a 23, hétre, hogy a baba fél kiló.
Szia Lorenda!
Örülök neki ,hogy minden rendben veletek :) Szép ,nagy babocád lesz:)
Hogy birod ezt a meleget ?
Szia Darinka!
Ahogy jön az este, megint egyre jobban fáj a torkom, és a bölcsességfogam is nől, de nem fog tudni kinőni, mert megröntgenezték, és rosszul nől, ki kell műteni, úgyhogy nagyon be van gyulladva.
Homeopátiás bogyót kaptam a torkomra.
Sziasztok!
Megjöttem dokitól, minden rendben. Méhszájat is megnézte, picurt is UH-on. Olyan 730-750 g körül van már :) Azt mondta mehetek kismamatornára, és mehetünk majd nyaralni is pár napot, úszhatok, csak tegyek fel canesten-es tampont.
Szia Bettus !
Jobban vagy már ? A torokfájás nagyon rossz tud lenni ,pihenj sokat és vegyél valamilyen szopogatos gyogyot .
Szia Judy!
Jó pakolászást!
Várunk vissza!
Sziasztok!!!
Gyorsan beugrottam egy kicsit, mert jön a pakolás és most egy pár napra elköszönöm tőletek kismamik, mert felújítás lesz, a gép is le lesz fóliázva, max. hivatali laptopon tudok írni, ha tudok.
Bettus ez a torokfájás sosem jó, reméljük hamar elmúlik, milyen hirtelen jött elő, ahogy írtad.
Voltam védőnőnél ma, volt a szokásos, vérnyomás, súlymérés - képzeljétek most megint nem híztam, meg lettem dicsérve. A múlt hónapban szintén nem híztam, a hasam meg nőtt, na ez a nem semmi.
De valószínűleg az lesz, hogy a végén meg majd jönnek a kg-ok, pedig eszem rendesen. ÉN is nagyon meglepődtem persze ezen.
Dokibácsi egy picit eltolódik, mert most tudtuk meg, hogy jönnek holnap szerelni, úgyhogy pakolni kell össze. Így jövőhéten megyek hozzá szerintem, amúgy most nem lett volna UH amúgy sem.
Kadrika a babruhák, babacuccok mindig jókor jönnek, úgyhogy mindennek lesz helye gondolom. Mi is kaptunk a múltkor bébiőrt, igaz használt, de az nem baj, már kipróbáltuk működik.
Nekem is begörcsölt a vádlim az éjjel, hú de rossz volt.
Mindenki vigyázzon magára, szép estét, délutánt! EGy pár napig akkor most így nem tudok jelentkezni, hiányozni fogtok.:) puszi mindenkinek
Megyek haza.
Puszi!
Szia!
Nekem már egy ideje dagad. A meleg miatt van. Hétköznap ülök egész nap, olyan a lábam, mint egy elefánt bébinek. De hétvégén, mikor többet mozgok, akkor szépen lemegy a víz.
Nagyon finomat ebédeltél!!
Akkor jó napotok lesz holnap:-))