2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Annyira idiota a védönöm inkább nem hivom fel :((
Sajna mézet nem ehetek,pedig jo lenne.Tudod cukrom miatt.Édesitöszert meg még nem nagyon tudtam megszokni :(
Hanyadikán mentek 4D-re?:)
Szioka!
Hogy vagytok?
csütörtökön ittam hideg vizet azota szenvedek :((
Sajna nem volt olyan gyogyi amit irtál,igy Stodal szirupot kaptam de nagyon nem finom :)
ma meg ajánlották a Sinupret,hát öt meg nem nagyon ismerem.
Csak kis kárászokat fogott még, de engem nem nagyon izgat, nem szeretjük a halat, ha éppen fog, akkor elkésztem, mert nem akarom kidobni.
De 90%-ban visszadobja amit fog. Csak hobbihorgász.
Oké, TI jobboldalasok, de nekem a bal oldalon van ez, velem mi van??? :-D
Én inkább olyan idegnek gondoltam. De még nagyon pici volt a baba, amikor nálam ez kezdődött. Most is érzem például. :-((
Nyugi, a barátnőm dokija mondta hogy elég nagy már ahhoz a baba, hogy ne legyen baja. Téged sokkal inkább megvisel.
Teázol? Mézes tea?
Szedsz vmit a köhögésre? Mit mond a védőnőd?
Szia Nita!
Megfáztál?
Hogy érzed hat a gyógyszer?
Sziasztok!
Bettus! De jó a férjednek,igazi nyaralás :) De legalább Te is pihengélsz. Fogott a férjed halat?
mammmi! Nagyon megérte a hordozó,nekem nagyon tetszik :)
Pelenkázot mi is szerettünk volna de sajna amit megterveztem az nagyon nagy és sehol nem férne el :((
Iszonyat már ez a köhögés :(( Egész éjjel nem alszom,már az orrom is folyik.Remélem babocám jól van!!
Akkor jó, sztem megérdemli :)
Az a lényeg, egy kicsit kikapcsolódni.
Ne is mond :) egyre többet gondolok rá :))))
Nekem a 3. hónaptól van ilyen zsibbadás, csak bal oldalon, és már a 3. hónaptól. Még hasam is alig volt, úgyhogy nem tudom elképzelni, hogy a gyerek nyomja.Egyszer már írtam is ezt, mert valaki (lehet, hogy Te, bocsi nem emlékszem) jött ugyanezzel a gonddal. Mi a fene lehet?
Tényleg üléskor jön inkább. De megőrülök! A mellem alatt, ott a bordámnál van ez.
Nyugodj meg, minden napra kértem neki masszázst, egész szombatig! Meg egész nap horgászik. A férjemnek hawaii, DJ, napszemüveg van.
De azért én is jól érzem magam. Csak tudok azért pihenni, jövő ilyenkor majd szaladgálhatok a 10 hónapos gyerekem után, mert totyogni már biztos fog. :-))
AZért jó hogy néha írsz nekünk :)
Egészségedre, én most vhogy nem kívánom az édességet, inkább a gyümölcsöket.
Én is szeretnék egy jó masszázst, hát van speciális masszázs kismamáknak, de a keretünk nem engedi meg :(
Annyi pénzt megért, akár minden nap beleférne :)
Lorenda!
Velem is van úgy (kb. havonta 2 alkalommal, már megfigyeltem), hogy majd szétrobbanok az idegességtől, de fogalmam sincs, mi bajom. Sőt, szinte minden rendben van, és mégis! ??????
Voltunk ebédelni fél 2-kor. Van itt egy igazi étterem, de a strand területén, vagyis az utcáról is be lehet menni, meg a strandról is. A kerthelyiségben ültünk, Holstein szelet volt a menü, meg husi leves.
Aztán a férjem kapott 20 perces hátmasszázst. Én igényeltem neki még a múlt héten a reumatológián (így beutalóval 1100 Ft helyett 200 Ft + adunk 200 Ft-ot a masszőrnek, én meg nem kaphatok masszázst. :-((
De ettem 2 palacsintát!
Köszi :)
Otthon megnézem.
Majd mesélsz?
Én attól félek, hogy pont a lényeget, a szülés-vajúdás részeket fogom bukni, mert az igencsak elcsúszik augusztus közepe-végére :(