2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Hát én megmondanám kerek perec! Ha finomkodsz akkor nem értik meg.Csak határozottan!
Én a barátnőmet megkértem a saját lakásában h ne gyújtson rá. Szó nélkül kiment! És ez csekélység Kadrika és Timi történetéhez képest!
Kadrika,Timcsillag,mindkettő "történeten" ki vagyok akadva!!
Kadrika mondd meg nekik kerek perec!De ha téged esetleg bántana ha megsértődnének,akkor találj ki valami kegyes hazugságot.Ha nekik ez kell!!!!
Nekem egyszer volt náthás a barinőm pasija,és idetelefonáltak,hogy jöhetnek e,de én inkább lemondtam.nem sértődtek meg!!pedig ez csak egy nátha!!!
Lassan megyünk haza!
Jó pihenést mindenkinek!!!
Hát igen főleg hogy a dokim is azt mondta hogy 20-ra legyen összekészítve a cuccom, mert lazán jöhet 2 héttel előbb is a picurka!
Na meg akkor lehet hogy nem a rokonok hülyeségéit akarom kielégíteni, hanem egy kicsit a párommal és magammal akarok foglalkozni, na meg lehet hogy akkor már a szülésen többet jár az eszem mint hogy kinek a hülyeségét elégítsem ki!:-(
Képzeljétek, nekem a sógornőm olyan, hogy hétvégén ha jönnek hozzánk pár napra, akkor hozni akarja magával a kutyáját is, aki pár napja hány, és hasmenése van. És ráadásul beakarja hozni a házba még éjjelre is!
Hát a férjem mondta neki, hogy a házba nem engedjük be, ha meggyógyul sem, és tekintve, hogy 500km-ről jönnek inkább hagyja otthon a kiskutyáját.
Ő is megsértődött,és lehet emiatt nem is jönnek..
Jó mi? Az ő kutyája fontosabb mint az én babám egészsége!??!!
Azért ez kedves a védőnőtől, hogy ennyire beparáztat. Nekem is nyilallgat néha, lehet attól is, hogy egy kicsit megeröltetted magad, meg nyúlnak a szalagok.
Egyébként nekem a külső méhszájam nyitott, de a doki és a védőnő is megnyugtatott, hogy ezzel még túl is hordhatom a gyereket.
Pontosan.
A sajnálommal abszolút nincs kisegítve az ember, ha már megvan a baj.
Ezért nem megyek én sem olyan helyre, ahol valaki beteg.
Pihenek amikor ide ülök.
Apáék idáig oda voltak így nem volt aki leültessen. Elég nehéz úgy pakolni, hogy utána apa ne rajtam kérje számon hogy mi hol van. Azért lenne jó ha már mindennek meg lenne a helye.
Már az is nehéz... hogy annyi ember után ugrálj. Nem hogy készülj, főzzél meg legyél kedves házigazda.
Ne vállald semmiképpen.
Én sehova nem megyek ahol vki beteg, legyen az egyszerű nátha akár.
Gondoljon bárki amit akar, utólag ha baj van mit mondanak, hogy sajnálják? Ki nem sz...ja le...
Szegénykém :(((
Én is ettől féltem, ezért nem mentem el.
A gáz az, hogy nem is ő szólt, hanem nagyim mondta el. Ha rajta múlik, ő nem szólt volna, majd kiderül, amikor ott vagyunk.