2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Nagyon édes a babátok!!:-)) Olyan szép kis pofija van:-))
Szóval akkor azt mondod Kincső lesz a drága??
Nem volt csalódás,hogy eddig kibírtad,és most a végére erült ki mégis??Hogyhogy mégis megláttad?Nem mondtad a vizsgálatot végzőnek,hogy te meglepit akarsz majd??
Szia Bettus!
Látom te is koránkelő lettél:-))Ennyit az otthonlétről...
Amugy én is éjfélkor feküdtem:-)
Jó reggelt kismamik!
Nem bírtam aludni. :-(
Pedig éjfélkor feküdtem le.
Az Interaktivitáson belül, a babanaplóban vannak a képek.
Jó éjt!
Sziasztok!
5-kor mentünk a 4D-re és most értünk haza.
Persze közben vásároltunk is.
Na, rakok fel mindjárt képet!
Hát csajok!
Kislányunk lesz! Ennyit a pocakformáról, arról, hogy egyszer sem hánytam, és még amiatt is kukisra gondoltam (veletek egyetemben), hogy már a 15.héten látta a doki, és gondoltam, hogy egy csajszikát nem lehet még akkor látni.
De most felismertem az UH-n.
Van még itt valaki?
Szia Timcsillag!
Mi újság?
Sziasztok!
Aludtam egy kicsit:)))
Sehányadik, mert csak az első 3 kapott oklevelet.
Pontosan 28-an neveztek a versenyre, és több, mint a fele semmit sem fogott. Zoli legalább fogott 9 db kárászt a végére, de visszadobtuk.
:-)
Neked is szép napot!
most megint mennem kell:-(
lehet,ma már nem leszek:-(
Szép napot!!
Még most mennek körbe, méregetik a halakat, de nekünk csak kárászokat sikerült fogni.
Pedig a héten 2 nagy pontyot is fogott, hát azt ma kellett volna, azzal biztos megnyerte volna.
2 fickó fogott 3-3 kilós amúrt, a többi 25 emberke semmit. (azért írtam 70 embert, mert családtagokkal ennyi, a fele horgászik csak).
Szóval még 3. is lehet a 8 db kárásszal. De ezek csak másfél kilót nyomnak összesen. :-(
Egy oklevél a díj, nem nagy szám.
Most lett vége a horgászversenynek. Vannak vagy 60-70-en biztos, de lehet, hogy többen.
Kész a halászlé! Én meg jó bereggeliztem 10-kor sonkát, paradicsomot vajas kenyérrel, és most nem vagyok éhes. Nem baj, elrakok egy tányérral magamnak. 2 körül nagyon jól fog esni. :-)