2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Hááát... változó. A Milupa, BEBA, Humana (ezek a leghíresebb márkák) 2000 és 3000Ft között, attól függ, mennyire akciós. Ezek 600 grammosak.
Mi a DM-eset esszük, Anna nagyon szereti, 1399Ft. Ugyanakkora. Nincs gond vele, nem csomós, annyi, hogy nem HA.
Szerintem valamilyen formában mindannyiunkat érdekeli hogy kinek mit eszik a gyereke mert akkor nem kérdeznénk meg többen is hogy mit és hogyan szokott csinálni.(ez persze csak az én véleményem...) meg persze mindenki a saját pénztárcájának a megfelelőt vásárolja. :)És mivel nagyszerű anyucik vagyunk mindannyian igyekszünk a helyzethez méltan a legjobbat nyújtani Nekik :)))
Apropó otthon mennyibe kerülnek a tápszerek?és mekkora kiszerelésben szoktak lenni? hátha kell otthon is vennünk ezért szeretnék érdeklődni tőletek.
Megint más :melyik baba hogy alszik?vagyis pozícióban?
Sziasztok!!
Jó nagy fába verted a fejszéd :(( Érezzétek jól magatokat :))))
Hello!
Apa most ért haza, megyünk mindjárt vásárolni, mert holnap kerti partyra megyünk 11-re, és én a hülye fejemmel elvállaltam, hogy bevásárolok 14 főre húst, zöldségeket, stb...
A pénzt majd elosztjuk persze, de akkor is el kell menni megvenni, és be is kell pácolnom 28 szelet húst még az este. :-(
Tavaly júniusban is volt ilyen sütögetés ezzel a társasággal, akkor is elvállaltam, csak akkor még a hasamban volt Luca, az azért egészen más.
Sziasztok!
Szuper éjszakánk volt, Tekla este 10-től reggel fél10-ig aludt :))
Aztán szopi és utána megevett egy natúr Activiát reszelt almával és egy kis kiflivel.
Most alszik.
Meg a májkrémmel stb-vel is :D
És még visszaolvasok! :)
Doni is több vízzel issza mostanság az almalevet...és milyen érdekes, most nincs ellenvetése, ebben a melegben :D
De! Dokinéni mondta (mondhatta volna hamarabb is...), hogy a pipa használata után vagy 5-10 perccel ki kéne öblíteni a gyerek száját valami teával. Teát ugye nem iszunk.:( De jobbnak láttam így elkezdeni a poharazást megint, és így a reggeli és esti pipa után pár perccel elkezdtem babavízzel itatni. Nagyon tetszik neki, rá sem ismerek. Már az ebéd után is pohárból kap inni, de csak babavizet önök neki. És simán megissza, nem hepciáskodik az almalé után.:)
Sonka: mi elég régóta valdoros cs-m.sonkát veszünk, Doninak is ezt próbáltam valamelyik nap a héten. Nem kapott belőle sokat, kis csippentéseket egy katonácska mellé. Ette, sőt, kifejezetten tetszett neki, hogy rághatja és hajkurászhatja a nyelvével :D
Többet még nem kapott.
Rendes májkrémet nem merek neki adni, marad a pástétom, annak is elolvasom az összes adalékát, nem tartalmaz különösebben rosszakat.
Jó estét! Igen, mindenkinek igaza van egy picit. Megbeszélni is jó. S abban is van igazság hogy nem nagyon érdekel ki mit ad a gyerekének. Saját döntés. De kéretik senkit nem elítélni amiért ad/nem ad valamit. Szerintem mindenki a családjából indul ki: nagyon egészséges a pármai sonka de én eddig sem ettem belőle s nem is fogok szerintem. Talán a gyerek sem fogja megkóstolni. A natúr joghurtot pedig nem csak én kóstoltam hanem próbáltam adni a gyermekemnek is (nem vagyok tiszta hüle, először azzal próbálkoztam)de se neki se nekem nem kellett. Továbbmegyek: az apja aki mindent szeret ami a bocitól van (kivéve a mezőre pottyantott dolgokat :DD) is nehezen ette meg. Ő volt ami "konyhamalacunk" ebben az esetben. Egyébként enyém a titulus. Persze ami fincsi abból Márk nem igen hagy :))) Ennyi. Nem akarok szemétkedni de ha már itt tartunk az a joghurt s túró lenne a legegészségesebb amit otthon készít az ember, nem? S a dinnye is bio? Na itt én a dolgokat lezárom. 1. Senki nem foglalkozik már vele 2. A véleményemet leírtam, mást nem szeretnék ezzel kapcsolatosan.
Boldog hófordulót minden babának aki tölti vagy töltötte! Remélem mindenki jól van egyébként! Évi sajnálom Fannikát nagyon. S téged is mert nálunk nem volt ennyire vészes a dolog de ezt csak az tudhatja aki hasonló cipőben jár/járt. Nincs rosszabb mikor szenved a gyermeked s nem nagyon tudsz hatásosan segíteni neki...
Mindenkinek jó éjszakát! Nyugodt alvást, szép álmokat! Holnap jövök ha nem baj. Pusszantás