2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!! (beszélgetés)
Candinek kitartás, egyél sok fokhagymát, gomba és vírusölő :))
meg a grapefruitmag kivonat is.
sziasztok
megjöttem a dokitól,1 órát kellett várnom, még jó hogy időpontra mentem :)))
én is rendeltem e vateráról ovutesztet, 10 db-ot, majd köv hónapban fogom kipróbálni. én délután megrendeltem, este találkoztam az ürgével, de itt bp-en azért könnyebb.
Most voltam Dmbe és ott 2700huf az OVU teszt.
Anyum mondta ne aggódjak,legalább van közeli ismi akinek ugyan ez a baja:S....csak lenne csütörtök!
Húú ez nem hangzik valami jól:(
REmélem segítenek majd ezek a cuccok. És a babára sem veszélyes ez a fertőzés?
Nah csajok...azt hiszem megvan a diagnózisom:(
Pár ée elkaptam egy nyaralás során egy csúnya vírust, nem írom ki a nevét....mert írtózom tőle, lehet ezért is jött ki rajtam újra.
szörnyű volt, de hajón nyaraltunk, bárhogy is vigyáztam elkaptam:S Főként h fogékony vagyok.
ANnó voltam dokinál ezzel, mondta ha jön a baba kijöhet újra.
Anya barátnője 17 éve így szülte meg fiát...végig ez a betegsége volt.
Most ős is terhes kb. velem egyidős. Rajta kijött, teljesen, nekem kezd.
Kapott kenőcsöt, gyógynövényes, nem árt a babának és CNS kúpot, ez sem, alaki égig használ ilyet.
Nekem is ez kell...Most ad nekem gyógyszer orvost nem értük el...de100% h ez a bajom. Csüt. megyek én is, ha esetleg nagyon szar lesz akkor ügyelet, de arról csak rossz sztorim van inkább kihagynám.
Igen, de személyesen nem tudom átvenni, mert most pont nincs itt a környéken sehol.
Azt én is tudom, hogy pár nap alatt le lehet rendezni, de 1 nap alatt nagyon ritkán...utalással.
Mert alapból, ha én ma leütöm és egy olyat fogok ki, aki nem reagál a mai e-mailemre, csak holnap mondjuk, akkor hiába küldöm el neki az utalásról a bizonylatot...ba**hatom.
Főleg ha még a számlaszámát sem tudom, mert mondjuk nem mindenki adja meg.
Én is adtam már fel terméket, 1-2nap alatt ott van, de tényleg nem találkoztam még olyannal az évek alatt, akivel 1 nap alatt el tudtam volna intézni....
Gabriel 7 db-os 3720 ft (ennél van drágább és picivel olcsóbb.A vaterán 80 ft/db + 300/330 ft a posta,de ez mennyiségtől független szóval jobban megéri ha pl legalább 10 darabot veszel.
Van egy másik fajta is (most fedeztem fel véleményt nem tudok róla írni) az 65 ft/db.
Jah és akkor a csajszitól szintén 80ft/ áron tudsz terhességi tesztet is kérni :)
HÁt azért ez nem mindig van így. Már pár éve teszveszezek meg vaterázok és eddig szinte soha nem sikerült 1 nap alatt elintézni a dolgokat!
Nagyon ritka, ha valakivel sikerül...
Holnap pedig meg sem jön, hisz szombat lesz. Max hétfőn....én meg szerdára nem várom:)
Addig mostmár kibírom:)
Sziasztok
Az köztudott,hogy a neten nem szabad olvasgatni!!!!!
Szerintem max gomba ami előfordul terhesség alatt (csak tippelek,mert nekem nem volt,de ezeket a tüneteket arról halottam).Attól meg semmi baja nem lesz a babának ha kezelik,néznek is ám ilyeneket terhesség alatt nem tudom már mennyi alkalommal.
A vetélés jele a vérzés és görcs (ez erősödni is szokott) persze ha ezek vannak még akkor se biztos,hogy vetélés lesz.Az elején előfordulnak mensi szerű görcsök,szurkálás stb ami normál tünet,hiszen nyúlnak a szalagok nől a méh stb stb stb...enyhe vérzés is lehet ami nem jó,de nem feltétlen rossz.
Ne aggódj és ne a netről akarj ilyenkor tudást szerezni..azt hagyd a dokira!
Nem, nem:) csak az a baj, hogy amire megrendelem, meg ideér már meg is jön lehet:D
Már csak 5 napom van...
Akkor addig már kibírom, aztán majd csinálok egy tesztet:)
tehát 5 db ilyen drága:)
vaterán meg mondjuk több 10 db ilyen olcsó:)
remélem nem vagyok túl bonyolult...
Tudom tudom:D
De annak idején annyi fertőzésem volt, összeszedtem mindent pedig eléggé vigyázós vagyok.
De fogékony vagyok rá:S
na igen...ebben van valami:D:D
Igyekszünk:D
Szerintem mostmár felejtsd el a neten való olvasgatást! Ilyenkor annyi mindent beképzelünk magunknak, hogy az nagyon durva:)
Ne izgulj, bár a dokihoz érdemes elmenni, amint tudsz, vagy hívd fel telefonon, lehet úgyis tud mondani valami okosat.
A lényeg, hogy ne olvasgass:)
Nem tesz jót!!:)
Amúgy köszi...még reménykedek...de hát nem tudom..
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)