2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!! (beszélgetés)
Mondjuk nekem se 100 %-osra mondta, de én is azt érzem hogy kislány. A pocakom eléggé feltűnő, már észre vehető, hogy babát várok.
A rosszulétek nekem elmúltak úgy 1 hete remekül érzem magam. :)
Örülök hogy itt ilyen korán adnak filmet mert így bármikor nézegethetem a kis szerelmemet. :)
Helyes vigyétek is, mert sokat láttam már a neten akik így csináltak, szerintem ez normális.
Jaj de cuki!!!!
Hát kíváncsi vagyok 1 hét és ha jól megy megmondják...Olvasok egy fórumot júliusi babásat és képzeljétek 26 emberből kb. 10nek kisfia lesz:O
Nem tudom...én azt érzem nekünk az lesz! De remélem jövőhéten mutat valamit, nekünk 11-12 héten nem mondták:( Pedig egy pontot láttam a lába között.
Barátnőm szerint periódusba vagy csak lányok vagy csak fiúk születnek...Most fiús van:D Kivi vagyok:D
Mi itt dvd 2dbe nem kapunk vidit, de visszük a fényképezőt és nyomatjuk majd:Dúgy felvesszük. Megbeszéltük 22hetesen megyünk 4dre először:D
:)))
tök jó, gratulálok :))))
hányadik 7ben vagy?
Sziasztok!
Voltam ma orvosnál hááát valami k..va jó érzés látni a kis babszemet hogyan fejlődik. Már nem is olyan babszem ha nem 6 cm -es kislány (90 % -ra mondták) persze nem mérvadó ez még úgy is változni fog.
A lényeg mindent rendben találtak és kaptam fotót is meg filmet is. :))) Olyan boldogság van rajtam persze a párom is majd ki ugrik örömében.
Majd a fotót felrakom késöbb!
Nirvi - sajnálom, pedig annyira drukkoltam neked és nagyon bíztam benne
Itt szakad a hó már 5 cm-es :( utálom!!!
Puszi nektek megyek dolgozni egy kicsit!
Felétek milyen idő van?
Itt süt a nap ezerrel....tök jó idő van:)
Alig van pár felhő az égen....
Bátyám Pátyon lakik, azt mondta ott szakad a hó...hideg van.
Jó "reggelt" mindenkinek!
Mi újság? Ki hogy van?
Sziasztok
Áh pedig annyira reménykedtem :(
Hát....eddig tartott a nagy izgalom...megjött.
Legalább nem késett sokat...evvan.
:D:D
Én is:D
De erős leszek és kibírom:D:D
A türelem az egyik legfőbb erény :)
Megjegyzem nekem sem sok volt:)
oké :D
kíváncsi leszek hogy majd pénteken is ezt mondod e :D
akkor ne jöjjön meg addig!!!!!!
á-á:D
Nem engedek a hétfőből:D:D
Annál hamarabb nem csinálok. Uram sem engedné:D:D
Pont tegnap beszéltünk róla, hogy annak idején minden héten tesztet csináltam volna ha rajtam múlik:D:D
Szóval legkorábban hétfőn....csak ne jöjjön meg!!:(
nem akarom...:)
Babót akarok:):)
:D
7vége? vasárnap reggel? talán halványan már látszódni fog :D
Szerintem nyugodtan kezdj el szedni magne b6-ot 1-2 szemet naponta. Ártani nem ártasz vele! Az biztos!
Nem tudom mikor teszteljek...szerintem csak hétfőn fogok, ha addig nem jön....
Nem tudom,hogy fogom kibírni addig, de muszáj lesz:D
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)