2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Ok. Megnézem!
Tőled mennyi vért vettek?
Sziasztok!
Sikerült behoznom a 2 napos lemaradást. 9 oldalt olvastam végig. :)
Én is üdvözlöm az újakat, és jobbulást kívánok azoknak, akiket nátha, vagy megfázás gyötör.
Én még keddig izgulok az AFP eredménye miatt, de remélem minden rendben van.
Szép napot és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek. :)
Megvettem a kismamát a táskával. Mindegy kisfiú vagy kislány most már kék táskája lesz. A kislányom meg akarta venni a rózsaszint is.
Jó lett volna neki!
Szia noedi!
Láttam, hogy jársz jógára. Milyen az ahová jársz? Szivesen mennék én is, csak nem ismerek jó helyet.Írnál pár szót róla? Bp-i vagyok.
Köszi szépen.
Szia!
Nekem megadhatnád annak az oldalnak a címét ahol babás cuccra lehet licitálni!
Előre is köszi.
Én is totál kiakadtam a drogfüggő anyás/bébis riporton.
Hogy lehet egy leendő anya ilyen felelőtlen?
Szegény kisbabák...a szívem szakadt meg értük, ahogy ott vergődtek.. :*(
Szia, ugyanígy voltam vele én is, mint te, hogy pár hónapra minek annyit költeni kismamacuccra. Csak közben rájöttem, mennyivel kényelmesebbek a kifejezetten terheseknek készült ruhák...
De találtam egy jó dolgot, amit érdemes megnézni. Pl. én vettem egy nagyon szép fekete kordbársony kismama nacit 1.200 Ft-ért az egyik netes aukciós portálon. (Priviben megadom, hogy hol, ha érdekel.)
Nagyon sok baba és mama cucc van "fillérekért", tökre megéri benézni, pl. most egy Brendonos vadiúj kertészfarmerre licitáltam, eddig 3e Ft-nál tart a legmagasabb ár (15-20e Ft a boltban)
Nagyon jó ruhákat is ki lehet fogni ott...
sziasztok Kismamik! Hogy vagytok?
Én elmentem délután jógázni, és képzeljétek, bealudtam a relaxációs részen, amikor "kommunikálni" lehet a babával. Pedig mindig azt várom a legjobban..Vicces volt, az oktató meg azt hitte annyira átszellemültem, mert a végén nem ültem fel, amikor szólt... :)
Este meg kozmetikusnál voltam. Szerencsére lebeszéltem az arctisztításról, így csak szuper finom csokiillatú krémes masszírozás volt, amit nagyon élveztem. Hmmmmm...
Jajj, de jó lenne, ha minden délután ilyen kényeztetéssel teli lenne, mint a mai volt.. :)
(Most még nekem a meló van nap mint nap min. 8 órában, ami azért nagyon fárasztó. Estére mindig hulla vagyok.)
Sziasztok!
Nem volt még időm visszaolvasni. Remélem mindenkivel minden rendben van. 2 napig nem volt netünk. Ilyenkor derül ki, hogy mennyire függő tud lenni az ember... :)
De azért figyelgesd, mert ahogy írtad 17 hetes vagy már, ilyenkor már lehet érezni.
Fküdj le hanyadt, és koncentálj a pocakra. Simizd, és lehet fogod érezni a mocorgását, a buborékok pattanását.
Most már megfejtettem a fájdalmat!
Mivel meg vagyok fázva sokat köhögök és fújom az orrom és szerintem az erölködés miatt fáj a hasam alja ez nem a kistesó!!
Nekem a kicsi lnnyal 5 nap alatt megvolt az eredmény. mopstmég nem voltsam.
De nálunk ha megjön az eredmény a védőnő jön és hozza.
Szia!
Én érzem már egy ideje a picurit.
És még jó, hogy odalent érzed, mert ennyi idős pocakossan a méh még csak a szeméremcsont és a köldök között van valahol.
Ti rajta vagytok az iwiw-en a
Tavaszi/Nyári Babavárók 2010. Ismerősei között?
Ha igen jelöljetek már engem is be privibe írom a nevem.
Sziasztok Lányok!
Olyan jó nektek, hogy Ti már érzitek a babát...én is úgy várom már...még egy kicsit irigy is vagyok....:):)
Elmentem ma fekete kismama nadrágot venni, mert a munkahelyi egyenruhámat "kinőttem", de nem találtam sehol, csak egy helyen de ott 12000 volt annyit meg nem szivesen adok érte, ha úgyis max pár hónapig hordok, ráadásul csak a munkahelyemen... szóval elég csalódott vagyok..
Hány hetes vagy?
Én 17 holnap
azt nem mertem nézni, hogy mennyivel vettek. De akkor hétfőn reggel felhívom a kórházat.
köszi
Szia!
Tőlem csak egy kémcsővel vettek és azt mondta a védőnő max 3 nap múlva van eredmény!
De ahogy írtunk a lányokkal minden városba más!
De a védőnődnek tudnia kell szerintem.
Sziasztok!
Mennyit kell várni az Afp-re eredményre? Egy hete voltam vérvételen.
Én egyre többször érzek csikizést a hasamban.