2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
jó étvágyat neki:)
te is egyél Anita, látom még szinte semmit sem híztál
kis mázlista:)
viszek Anita
engem nem a cucc izgat, amit meg kell inni, hanem a 3 bökés
na az a bajom, de majdcsak túlélem:)
már bepakoltam 2 baba magazint, hogy ne unatkozzak
szia Anita
szia Dius
holnap nekem is terheléses cukor..:(
de jó,te holnap tul leszel rajta
gondolok rád
szia Jutka
nem tudok mást írni, csak azt, hogy próbáld meg betartani, amit a doki ígért és kitartás!
sziasztok most estem haza etetem a fiaimat,reggel óta dokinál voltam megint,ez iszonyat meddig kellett ott lenni megint:((
babámat most nem nézték csak labort UH jövő szerdán lesz...röviden:antibiotikum,nospa,magnézium minimum 6 szem ha nincs panasz akkor is de amugy inkább 8 szem,vesetorna és tudja hogy nem lehet feküdni két fiú mellett,de fekvés:(
Szia!
Örülök, hogy minden ok. veletek.
A hízásod is tök jó!
Én holnap reggel megyek a cukor terhelésre délután tanácsadásra!
Nekem biztos több a hízásom a sok madártejtől! :(
Sziasztok mamik! Megjöttem dokitól,védőnőtől! Minden okés, 3,5kg a hízás.Dokim is mindent rendbe talált,tökéletes szívhang babamozgás.Látni nem látam mert neki nincs uhja!Hétfő cukorterhelés,a barátnőm kísér,remélem túlélem! :)Citromot viszek!
Vesszőcske drukkolok!
Tünci írj ám mi volt!
Bizti mindenkivel minden okés!
Én nem jártam 6 évvel ezelőtt sem.
Nem is olvastam erről semmit csak a saját érzéseimre támaszkodtam.
De biztos jó, ha neked szükséged van rá akkor vedd meg!
Infókat, olvasni valókat, esetleg letölthető anyagokat kerestem az előbb a neten szülés felkészítésről, helyes légzés technikáról, stb.
Találtam egy oldalt, ahol egy CD-sorozatot lehet megrendeli. Szóközökkel írom be a linket, remélem nem lesz baj belőle.
szulesfelkeszitotanfolyam . hu
Arra lennék kíváncsi, hogy hallott e erről már valaki közületek, vagy ismeritek-e. Érdemes lehet áldozni rá?
Én pont le fogok csúszni az itteni tanfolyamról, mert már csak január vége, február eleje felé indítanak újat, és mire befejeződne, mi nagy valószínűséggel már babázhatunk is.
Tündi, bízom benne, hogy csupa jó dolgokat fogsz hallani a dokitól. Ha megjöttetek mesélj. :)
Cupak, sajna a szabás varráshoz én sem értek, bár már varrtam meg lyukas zoknit. :) Ez ám a teljesítmény. :D Komolyra fordítva, sajna nem tudok segíteni, de valóban jobb lenne, ha hozzáértő ember venné le a méreteket.
Most jöttem meg a városból. Voltam garázs bérleti díjat fizetni, meg fel mentem anyámhoz, mert nála volt az Axa-s kölcsön szerződésünk. Robi eljön előbb melóhelyről és bemegyünk a bankba, mert szórakoznak a törlesztésünkkel. Összességében többet fizettünk eddig, mint kellett volna erre sms-ben értesítettek, hogy tartozásunk van. Ez ám a dolgok intézési módja... Egy nap sem lehet nyugiban az ember...
Bocsi csak a szomszéd feltartott!
Modern táncot tanul, azon belül színpadi és divattáncot.
Most a Mama mia film egyik számára tanulnak táncot!
Nagyon aranyosak vannak 3 évesek is közöttük.
Szia!
Hogy vagy?
Én se értek hozzá de kellenek Kliónak méretei az oviba mert a tánc fellépéshez ruhát varratnak!
Csak szerintem jobb lenne ha a varrónő venné le a méreteket aki ért is hozzá!
Szia!!
Én max. a gombfelvarráshoz..bocsi!
Sziasztok!
Ért valaki a szabás varráshoz?
Honnan kell mérni a váll szélességet?
Igen...és még az is élmény babakocsival,h felállnak az autósok a járdára és rendszeresen le kell toni a babakocsit az úttestre!!!
Az emberek nagyrésze tényleg nem az előzékenységéről híres...Múltkor álltam az önkormányzatba,hassal,gyerek a karomon és nem adták át a helyet! Talán ha hiányzott volna még egy karom vagy lábam...vagy úgy elgondolkoztam mi kéne még ahhoz h átadják???
Persze azért van ellenpélda is. Előfordult h 5-en akartak előretuszkolni a sorban!
Nekem is volt köldökpeircingem,de kivettem a 16-18. hét körül. Szülés után alkohollal lefertőtlenítettem ,tavaly és vissza tudtam rakni magamnak! Most megint kivettem!
Vesszőcske kitartás!!!!!!!!!!
:)
remélem ma én is megvilágosodom a doktornőnél :)
Elolvastam és megvilágosodtam. :)
Nekem mellső falon van a lepény. Remélem nem fog majd elbújni mögé, amikor megyünk 4D-re. :)
én is nagyon várom. Mi akkor költözünk át az új házba, imádom a karácsonyt, és így hogy már hárman leszünk még szebb lesz. Hát még jövőre mikor már ott mászik a Picúr a fa alatt nem?
Képzeljétek el a Párom most nagyon beindult, nagyon szépen rajzol és elkezdte megrajzolni papíron milyen mesefigurákat fest majd fel a babaszoba falra. Igazi meseszoba lesz, alig várom már hogy kész legyen. Bár először beköltözünk és azt mondta hogy ünnepek után áll neki a műveletnek. :)