2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Szia!
El is hiszem, hogy hosszú az az 5 hét.
De tuti, hogy nincs semmi gond, mert akkor már szóltak volna, hiszen azt már hamarabb látják.
De akkor is kiakasztó dolog, hogy képesek egy egész családod ilyen hosszú ideig várakoztatni, mikor 3 hetet igértek.
Sziasztok lányok!
Még most sincs eredmény, majd szerdán hívom fel őket. Már holnap 5 hete lesz, hogy levették a magzatvizet. Húú, nagyon hosszú ez a várakozás!
Szép hetet mindenkinek!
Köszi a bátorítást!
Hát én is néztem a naplót,nem értem h lehet ilyen?Lehet ez egy betegség? Hihetetlen!!!
Ez nagyon jó!
De akkor nálatok ilyenkor csak kismamák vannak?
Mert nálunk a sima laborba veszik le a vért, és ott aztán van mindenféle göthös ember.
Én dec 7-én megyek akkor 1x szúrnak, és ha terhelhető leszek akkor másnap ismét és 3x szúrnak. De jó lesz nekem. DDD
Ne félj a sziruptól. Én is tartottam tőle, de iható. Nálunk tesznek bele citrom levet. Ha nem vagy biztos benne, hogy nálatok adnak, akkor vigyél magaddal és önthetsz bele. Olyan lesz mint egy véletlenül túlcukrozott limonádé. :)
Tőlem a laborban azt kérdezte a tanuló csajszi, hogy szeretem e a csokit, mert ha igen, akkor akkor ezzel sem lesz bajom. Igaza lett.
Ügyes vagy Te és pikk-pakk túl leszel rajta. :)
Sziastok!
Épp a napló extrát nézem, és nem akarom elhinni azt amit látok.
Hogy nem érzi egy nő, ha terhed, főleg, ha már 2 gyereke van. Az a gyerek el kezd mocorogni, és már félidőben nem olyan mint a bélmozgás. Ezt nekem nem tudja bemesélni, hogy semmit nem vett eszre a terhességből.
És aki már szült tuja, hogy azt az érzés nem összekeverhető mással.
oh, akkor túléled
engem 3x böktek
fini a szirup
túléled Anita:)
hidd el:)
hányszor böknek?
Sziasztok mamik! Nagyon szépen köszönöm mindnekinek a véleményt,hozzászólást! Jól esik! Képzeljétek hívott ma a sógornőm,de nem volt nálam telóm,mert anyuéknál voltam , de én hívtam vissza!Lehet bunkóság de én nem akarok beszélni vele most egy darabig úgy érzem!
Holnap cukorterhelés! Nagyon nem várom,kicsit tartok tőle,barátnőm jön velünk :) H a túl élem akkor megdumáltuk h irány a mcdonalds!:)
szia
hát mit?
rendes, főtt kaját:)
Ügyi voltál!
Én 2 hete voltam úgy hogy most tuti kikosarazna!
Ezért nem próbálkozom!
Sziasztok!
Nekem is csak a 30. héten lett volna legközelebb UH, de csütörtökön rákérdeztem, hogy lehetne előtte is csinálni egyet és holnaphoz egy hétre mehetek. :) 2 hétig görcsöltem rajta, hogy kérdezzek, vagy ne kérdezzek, de végül nem bántam meg. :) Egy próbát megért. :)
Az tök jó!
Én majd 30 hetesen látom legközelebb a babámat. :(
Uh is volt?
Nálunk nincs semmi, csak a vasárnap délutáni punnyadás. :)
Én majd kedden megyek dokihoz, de uh nincs a rendelőjében! :(