2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Szia!
Egyet értek Íriszkével!
De ha a tegnapi napot visszaolvasod, akkor ott elég sokan írtunk, mert tegnap is valaki ugyanezt kérdezte!:-))
szia Hancsi!
neked kell eldöntened, mit szeretnél és mi nyugtatna meg.
Sziasztok!
Lányok nagy kérdésem lenne ti beoltatjátok,oltatátok magatokat a H1N1 ellen?
NEkem tegnap azt mondta a dokim, hogy szerinte itt az ideje,hogy igen,pedig eddig nem javasolta:(
NEm tudom mi legyen?!
Hát igen!
Az sem egyszerű! Mondjuk nekem annyit nem kell utaznom, de akkor sem egyszerű!:-)
na ezért írta, hogy lehet igazad van...
nekünk is kocsival kell Fehérvárra bemenni mindig
Dec. 23-tól eshet szilveszterig!:-))) Az nem zavar!:-)) Csak nem szeretnék nagy pocakkal fejre állni, mert felénk nem nagyon takarítják az utcákat! Mondjuk nem is nagyon laknak errefelé!:-))
Amúgy én is imádom a havat, meg a hóesést, de egyszer nem bánnám ha elmaradna!:-)
szia:)
hát engem uh után mindig megvizsgál manuálisan is
az a tuti:))
valószínű megkapja tőled a magánrendelésen a pénzt és behív sztk rendelésre
de akkor nem kéri el a tb kártyádat...
hú én várom, hogy essen a hó, de most hogy mondod,
lehet nem lenne jó...
Sziasztok:)
Az én dokim nem is vizsgál másként csak UH-val, állítólag így is látja a méhszájat és nem kell kézzel vizsgálnia...aminek én örülök a legjobban...
Hát igen!
Decemberhez képest meg elég jó idő!:-) Nem bánnám ha idén nem is nagyon esne a hó, kicsit nehezen utazgatnék ennyit be a kórházba!
4 tb támogatott uh van
az, amikor a terhességet megállapítják, 12. heti, a 18. heti, 32. heti a többi nem tb támogatott
a dokim megnéz uh-al minden 4. héten (már ha a másik doki el nem viszi az uh gépet)de az magánrendelésen megy
nálunk a szél miatt érezni hidegnek a levegőt
és akárhogyan is nézzük: december van...
ebben a hónapban megnézzük párszor Mátét:)
De fura hogy mindenhol máshogy vannak az uh-ok, nekem volt ugye a 18. héten, lesz jövő héten 24.heti, utána meg csak a 32. héten van!
Mikor mondta a dokim egy kicsit meghökkentem, szerintem látta rajtam, mert egyből mondta hogy ha gondolom akkor menjek csak be a 28 héten is, elintézi!:-) Neki sajna nincs a magánrendelőjében ultrahang és a kórházban csinálja, oda meg mindig be kell jelentkezni!:-(
Akkor neked is lesz még egy két orvosi dolgod karácsonyig! :-) Mondjuk az ultrahangot nagyon várom, a többi annyira nem hiányzik!:-)
Itt is csalóka az idő szerintem, bár még túl sokat nem tartózkodtam kint! De mindig hidegebb van mint amúgy gondolnám!:-)
ja és jövő héten háziorvoshoz is mennem kell
tp papírért
szia Ági:)
itt is szépen süt a nap, de a szél fúj és hideg szél fúj, szóval szerintem öltözz fel te is jó rétegesen!
nekem holnap védőnő és mérlegelés (a kedvencem) és hétfőn nőgyógyász
22.-én pedig a 30 hetes uh
sűrű lesz a december:))
Ági!
Sétát én is terveztem mára! De majd délután, itt olyan szépen süt a nap, nálatok is?
Szerencsére nekem semmilyen orvoshoz/védőnőhöz nem kell mennem a héten, na de majd jövő héten...vérvétel, uh., nődoki, kórház.....minden...és persze mind másik időpontban, nehogy véletlen egyszerre meg tudjam ejteni!:-)
nagyon jól, köszönöm, túl a napi sétámon és nagyon jólesett:)
rossz volt, hogy tegnap nem voltam:(
ma semmit nem tervezek, tegnap takarítottam, ebédem van, csak pihi lesz ma
holnap védőnő...
neked mi a keresztneved, ha megkérdezhetem?
Szia!
Köszi jól, jót aludtam! Felébredtem 6kor és nem tudtam visszaaludni! Na de 9 körül még sikerült picit, úgyhogy jól kialudtam magam!:-)
Te hogy vagy? Mit tervezel mára?:-)
szia én vagyok:)
hogy vagy?
Sziasztok!
Én vagyok!
De lehet hogy mindenki más pont eltűnt?:-)
sziasztok kismamik:)
van valaki?