2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Én jól vagyok, köszi, nagyon jól aludtam.
Karfiollevest, meg krumplistésztát főztem, már kész is, és nagyon fini lett!
vagyok csak a naplómat írtam és olvastam a kedvenceket
hogy vagytok?
mi jót főzöl Dóri?
miért nem tudsz feküdni Ági?
Sziasztok!
Mi lassan indulunk Veszprémbe. Mindenkinek szép napot. Aki megteheti pihizzen sokat. :)
Szia!
Én is visszajöttem, nem tudok feküdni...:s
Igen! Pont ezt írtam én is, hogy nem túl megbízhatóak ezek a számítások, mivel csak becsülnek mindent!
De azért ekkora különbségről nem nagyon hallottam!
Szia!
Én vagyok, csak közben főzöm az ebédet, bár már majdnem kész!
Hogy vagy?
hahó kismamik:)
van valaki?
Na én lépek egy kicsit, fáj a fejem úgyhogy lepihenek!
Sziasztok!
Szia!
Dorry, akkor vigyázz magadra! Én sem mennék, most az egészséged a legfontosabb.
Persze!
De most a Babád a legfontosabb!:-)
Huha!
Hát akkor tényleg jobb, minthogy elkaptál volna valamit!
És mi a bajuk amúgy, lehet tudni? Influenzaszerűség?
Én is várom nagyon!! Nekünk idén a pici szobájába a karifa lesz még, most meg ott szárítoma ruhákat.Karácsony után hozzuk a kiságyat!
Képzeljétek! Most mondja kolleganőm, hogy nagyon sok a beteg gyerek a suliban! Van olyan osztály, ahol 22-ből 7 gyerek jár, meg 29-ből 12 .Nem semmi! Így nem bánom, hogy nem vagyok köztük!
Persze!
Meg ezek csak becsült értékek eléggé!
Majd meglátjuk, ha kibújik! Már várom nagyon!:-)
Azért csak óvatosan!
Én pl porszívózni nem tudok,minden mást meg tudok csinálni, de a porszívózástól mindig megfájdul a pocakom, így apára marad!:p
Fehér lesz szerintem! Már elég régi úgyhogy muszáj valamit kihozni belőle!:-)
Eddig mi is használtuk! Így most 2 szobányi cucc van bezsúfolva egy szobába, de mindegy, majd valamikor helyreáll ott is a rend, de legalább a babaszoba véglegesítve lesz!:-)
De jó!
Mi is nemsokára lehozzuk a padlásról, mert ott pihen még! Aztán összerakjuk, hogy megvan-e mindene:-), meg átfestjük! De az már csak januárban! De alig várom én is, olyan rossz, hogy ilyen üres még a szobája!
Szia!
Azt nem tudom, hogy mikor látszik! Mert nekem pl. egy héttel nagyobb mint a kora, de ez tök normális, ettől még lehet nagy babám szerintem majd! Meg ugye egy adat alapján számolnak, és az szerintem nem túl megbízható...vagy nem tudom! Majd ez csak a vége felé látszana szerintem! Amúgy is akkor indul nagyon növekedésnek!