2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
hahó kismamik:)
van valaki?
:DDD Én is paprikáskrumplis csinálok!
Nekem semmi extra mára, főés, aztán du. anyósékhoz megyünk.
Calciumot nem mertem de ha lehet iszok amugy 3*2 magne-t szedek attol többet nem merek
És még mindig fáj :(
Szia!
Én most villásreggeliztem, 2 tükörtojást, két szelet sült sonkával pirítóssal és retekkel. De fincsi volt, reszeltem rá sajtot is!
Amúgy a mai program szintén pihi lesz, uncsi, de hasznos!
Szió!
Még mindig fáj? Magnézium és kálcium, én most átértem a béres-féle magnéziumra, mert nagyobb dózis, napi 1 kell belőle, reggel és este veszek be felet. Illetve megiszom napi egy vagy fél kálcium pezsgőtabit, azóta jó a vádlim is.
Szia!
Én ugyan így jártam a héten valamelyik éjjel!
Utána egész nap fájt még a vádlim.
Nekem azt mondta a doki szedjek több magnéziumot.
Eddig a magne b6- ot szedtem most írt fel: MAGNESII CITRICI-T 500 mg-os. Ezt kell 3x1-et szednem.
Azóta nem fáj.
Jó reggelt mindenkinek!!!
Lányok segitenétek nekem tanácsokat szeretnék. Hajnal 5 óra óta olyan görcsben van a bal vádlim már nem birom. Bekentem már Fastum géllel de semmi párom begdörzsizte de rosszabb alig birok ráállni mit tegyek? Nem birom már
Igen, kipihentük, tegnap du. aludtunk 3 óát, meg ma éjjel még 8-at (én) Tomi többet, mert korábban elaludt. Most elment kondizni, addig netezek.
Aztán 1-re bemegyek dolgozni egy kicsit, meg el akarok menni a Tesc.ba, meg este 7-re megyünk összevont szülinapi partyra egy barátnőmhöz. Tegnap már fényesre nyaltam a lakást, úgyhogy most ilyesmit nem kell, Tomi főz paprikás krumplit, az lesz az ebéd.
Ennyi mára.
És te/ti?
Szia!
Itt is van valami, de nem igazi hó.Én imádom!
Síelni is szoktunk járni! Amit most pár évig elfelejthetünk! Nem csak a baba miatt, a térdem miatt is!
Szia Tünci! Kipihentétek magatokat? De jó, hogy a párodnak nem kell már mennie idén! Most sokat lehettek együtt.
Mit tervezel mára?
Sziasztok!
Gabi, Boldog Névnapot!
Itt szállingózik a hó. Nekem ez nem a kedvencem, de úgysem tehetek ellene semmit.
Vizsgán túl vagyunk, eredmény majd később lesz.
Ma megyünk Apumat köszönteni.
Szép napot mindenkinek!
Jó reggelt!
Gabi, boldog névnapot!!!
Neked is jó pihit!:-)
És jó hétvégét!
Szio
Nehéz lesz megáálni, de muszáj lesz kicsit mérsékelni. Bár a férjem elég szigorúan nézné a sütizésemet szerencsére, így biztos nem fogok annyit enni. :))
Lassan megyek aludni, jól elálmosodtam.
Jó hétvégét, és jó pihenést!
:-) Egy-egy kockát én is szoktam csokizni ha nagyon megkívánom!
Aranyos volt tegnap a dokim, mert kérdezte, hogy hogy megy a diéta, mondtam hogy próbálkozom tartani, aztán mondta, hogy tudja hogy karácsonykor nem lehet betartani, ő ezt megérti, és realista, így nem is kéri, csak azért figyeljek oda amennyire lehet! Mondjuk sütizni nem fogok merni az biztos! De lehet többet eszem majd mint kéne!:-)