2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
Dec. 31én jött meg és jan4én délután teljesen normálisan el is múlt a mensim.
De közben 3án együtt voltunk a párommal (mert akkor már épp hogy csak pettyezgettem) és Ő sajnos nem vette ki teljesen időben (tehát biztosan jutott be sperma).
Ma viszont (jan. 6) rózsaszín folyásom volt egész nap (pedig 4én már délután nem volt semmi folyásom) és szúrkál a hasam is rendesen. . .
Szerintetek ez alapján lehetek terhes?
Köszönöm a válaszokat előre is!
az sok a 10 hét
szerintem
de nem minden védőnő egyforma...
mi szóban egyezünk meg, hogy mikor megyek legközelebb
nálunk egyszer sem járt
na nem mintha hiányozna...
majd úgyis jön, ha Máté megszületik
ezek szerint
bár én tökéletesen elégedett vagyok a magánorvosommal
remélem a szülésnél is ilyen lesz:)
de ezzel kapcsolatban is jókat hallottam róla
én minden 4 hetente megyek védőnőhöz
én vagyok csak ennyire szorgalmas???
nagyon szép a bordó, tényleg:)
jó döntés és kevésbé kényes
Hát boltban mi alig vettünk valamit (1 sapi, és kettő lábfejes fehér vékony pamutnaci harisnya helyett, no meg digitális hőmérő).
Viszont használtan! Szinte már minden meg van :D Ami még kell:
- sterilizáló
- orrszívó
- tisztasági szerek
- kis kád
Illetve az én kórházi csomagom sincs még meg teljesen :)
A kisruhák is mind megvannak. Szüleimnél van minden és észrevettem, hogy anyukám nagy szorgalommal elkezdte kimosni, kivasalni, rendszerezni őket (mivel 2 nagy zsákra való rucink van:D), sőt! Bepakolta nálunk a vendégszoba szekrényeibe :D
A zöld kényesebb is lett volna. Kicsi a lift, amibe minden nap be kell tuszkolnom, minden apróság meglátszana rajta. Szerintem is szép lesz ez a bordó. :)
Védőnőről csak annyit, hogy én december 2-án voltam utoljára az enyémnél, és azt mondta, hogy legközelebb az utolsó trimeszteres vérvétel és a 36. heti legutolsó UH leletével menjek hozzá. Szóval valamikor február közepén. Sose járt nálunk, amit nem is bánok, de ha megszületik Jázmin, úgyis muszáj lesz neki jönni (remélem csak ritkán).
A lényeg, hogy én sem veszem semmi hasznát. Csak belém teszi az ideget én meg győzök utána megnyugodni.
vizsgák után ráérünk :)
Ha Gergő lány lenne, akkor Nóra Lili lesz, de ez téged ne befolyásoljon, mert Lilinek hívjuk majd :) Csak mondom...Pedig fiú
én is így érzem
bár tegnap a patikában elég sok mindent beszereztünk, ezzel egy kicsit lenyugodtam
de nekünk is még annyi mindenünk nincs még...