2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Igen, 10 nap a védettség kialakulása. Tehát február elejéig simán ráérek. Bár lehet csak tényleg tízen valahányadikán oltatok vagy szülés után az anyatejjel úgyis átmegy.
Elég bizonytalan vagyok az oltással kapcsolatban :S Nekem egész terhesség alatt nagyon alacsony a fehérvérsejt számom! :S (terhesség alatt alapban is alacsonyabb, de sajnos nálam lejjebb van, mint kéne.)A beadatásnál meg előfordulhat láz! ami elég káros a babára nézve :(
Igazából abban bízom, hogy még soha se voltam influenzás :) Még gyermekkoromban se :) Miért most kezdeném el a dolgot! ;) kopp-kopp-kopp
szia:D
igen,min.10 napossal engedik be Apát nálunk!
h aludtál?
azért arra gondolj Ici, hogy nem tudom pontosan de x nappal előtte kell beoltanod magad
mármint szülés előtt
Nálunk nem tudom, hogy miként jöhet be, de már úgyis megbeszéltük, hogy mind a két oltást megkapja. Valószínűleg még a héten. Én meg "bestírölöm" rajta a hatást! :D
Aztán szülés előtt lehet én is beoltatom magam. De ha oltatom, akkor mind a kettőre, mert csak az egyikre felesleges, szerintem.
Jó reggelt:D
Ici nagyon szép színes mindenetek!!nagyon tetszik!!!
Cupak, Apa nálunk is csak oltással jöhet majd be:(
Jó reggelt!
Feltettem a félkész kiságyunk képét! :) Sajnos a vajszín fehérnek látszik, de majd képzeljétek "át" ;)Ma kerül bevonásra a pelenkázó szivacsa és valamikor a héten az ágyneműtartó, polcok, ajtók és a fiókok is felkerülnek! :)
Jó reggelt kismamák!
Jó korán keltetek!
Én ma délután megyek tanácsadásra holnap a dokihoz, de uh most nem lesz! :(
Most már pontot szeretnék tenni mindennek a végére!
Annyi kérdésem van, hogy rengeteg!
A legjobb a H1N1, hogy most kell igazolás a papának, hogy be van oltva v sem.
Meg, hogy milyenek a körülmények a kórházba!
Elég ha pelust viszek a gyereknek míg bent vagyunk v lehet, hogy már itt is kell fürdető és minden tisztasági??!!!
Kíváncsi vagyok.
Majd rideg tartásban tartjuk őket! ;) Se takaró, se fejvédő, se pizsi! :D Mennyi tudunk spórolni! :D No meg az étellel is csak csínján, mert arról is annyi mindent hallani! :D
Egyébként itt megállva, pont tegnap vagyis szombaton hallottam egy olyasmit, hogy az anyatej állítólag nem is jobb már az egyes tápszereknél!?!? Hallotta valaki?
Ez igaz...de ennyi erővel a takarót is magára húzhatja annyira hogy beletekeredjen, és bármi történjen vele....na de mindegy is! Ne is gondolkodjunk ilyenen, mert nem lesz semmi ilyen!:-)
Megyek én is pihenni!
Jó éjt kismamik!:-)
Nagyon várják már ők is! Aranyosak! Nálunk is első unoka (nekem öcsém van, párom egyke)
Jó éjt! Puszi.
lepihenek lányok
jó éjszakát mindenkinek
puszi
oké, várom a képet
anyósom tényleg rendes, nagyon is:)
anyu is vett más sok mindent és januárban eljön velünk a bababoltba, mert azt mondta, látatlanban nem vesz semmit, elvisszük, ő pedig megveszi, amit akarunk
első unoka mindkét családban:))
Íriszke, rendes anyósod van!
Most voltak fent barátnőmék. Ágyneműt kaptunk tőlük karácsonyra (csak most jött meg)
Nyuszikás, nagyon aranyos. Fel is tettük egyből.
Lefotózom majd.
Szép estét!
Ági, nagyon szép lett a szobátok!
Eri74,
Végig gondoltam a dolgot és lehet benne valami! Mert ha a szülő nem jól köti meg simán magára ránthatja a baba!
zernike,
Igen, de a nagyobb ágyat mi emeletre tervezzük úgy, hogy a pelusos szekrény marad szekrénynek. A nagy ágy pedig végül is a pelusszekrény és a "rácsos ágy" tetejére kerül. Alul a rácsos ágy helyén meg kis kuckó vagy kis busz vagy valamilyen játszó kuckó lesz.
hát még van mit, bundazsák, sapkák, az tutira kell
de sok mindent kapott ma:))
hát ma nagyon:)
még a babakocsi árát is odaadta
:))
ez volt a mai nap meglepije
a sok ruha mellett
Szia!:-)
Jó éjszakát!:-)
Elpápázok én is lányok. Kényelmetlen itt ülni. TV-zek még picit, aztán pihi.
Jó éjt mindenkinek!
Mostanában én is, de régen alattam is akár bombát lehetett volna robbantani, semmire nem ébredtem fel!
Most meg ha a kutya csak nagyobbat sóhajt az ajtó előtt, arra is felébredek!:-)
:)
Az enyem viszont katasztrofa. En a legkisebb zajra is felebredek. :(