2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
görcsölni nem görcsölök
de tompa derékfájásom van
le is pihenek egy picit
köszönöm lányok
pusza
Judka, én is délelőtt nekiálltam pakolgatni, hogy a szekrényben legyen hely a pici ruhácskáinak, de feladtam. Nem tudok létrázni, mert nagyon elkezd szúrni a méhszájam, és amit lepakoltam azt meg a kicsi lány széthordta.
azt is megkérdezem hétfőn én tőletek hallottam erröl csak,nekünk anno adtak apának steril köpenyt és cipőre húzható akármit,igaz 6 éve lassan szerintem adnak de megkérdezem azért mi változott azóta
Ilyen apás szülés szettet én is bekészítettem a táskába, ha kérik, de elvileg a listán amit a kórház kiadott nem volt felírva. De biztos, ami biztos
Na ha valki eljönne hozzánk akkor mondhatná hogy mi nem is várjuk a babucit. Semmi látszatja, hogy hamarosan megszületik. Kiságy anyuéknál van, de azt apa bármikor összerakhatja. Ruhákat kellene kimosnom, de sosincs szabad teregetőm hozzá.
Sziasztok:)
Első szülésemnél nekem is a nyákdugó távozott először de én véreztem is és nem sokkal utánna menzesz szerű görcseim voltak!
Íriszke ne izgulj!Szerintem a tested csak készül a nagy eseményre..de ez így normális!Biztosan nem fog még megszülni:)
Nekem is napok óta fáj a hasam és a derekam,olyan light-osan de fájdogál. Menzi szerűen.
Nálunk zárlat nélkül is kérik az apás szülés szetett, amiben egyszer hsználatos steril ruha van.
Én Tababányán fogok szülni. Vagyis remélem és nme útközben, vagy itthon. DDD
Nincs fogadott orvosom, tehát aki rendel. nekem még nem sikerült kiigazodnom az ottani rendelésen. Úgy tűnik hogy ezek össze vissza vannak.8:20-ra kaptam időpontot.
én már feladtam hogy ott igazi rend legyen...most az nagyjából kész van a játékok át vannak válogatva mosva szekrények kihúzva le és felsúrolva minden,de ugyebár a fiúk játszanak szóval ott rend nincs max tisztaság:)
ne hanyagold ám el a férjed, Teri!
persze, már nem idegeskedek
mert igazából azt jelzi, hogy közeleg a szülés
de hetekkel előtte is elmehet
azért majd akkor nyugszom meg, ha megvizsgált a doki
ha nem szülök hamarabb akkor március első napjaiban jön,ha beindul a szülés akkor indul ő is haza,bár az út miatt akkor már nem tud ott lenni...viszont addig a végén azért hetente lát doki Máténál is szólt hétfői nap hogy nagyon nyilik a méhszáj nem akarok e befeküdni de én hazajöttem hogy majd megyek apával ha kell:)kedd este mentünk be és szerda hajnalra lett baba....szóval ha ilyen lesz és szólok akkor indul,de anyagilag nagyon kellene hogy tudjon dolgozni még mert a mult időszakban a sok hó és eső miatt nem nagyon kerestek,aztán nála nincs szabi vagy táppénz csak a befejezett munkáért jár fizetés a végén,mig itthon lesz velünk addig semmit nem kap....
ha apa nem lesz itthon a hugom jön velem szülni bár nem nagyon akar:)
Nekem mondjuk könnyű, mert még nincs gyerekem, ő lesz az első. Így könnyebb olyan dolgokkal foglakozni, mint gyereszoba, meg ilyenek
Most tényleg megyek, puszi
Én is hétfőn megyek dokihoz, majd rákérdezek, hogy mi a helyzet a zárlattal.
irigykedem ahol már alakul minden de lassan feladom nem birom fizikailag sem ,pedig terveztem nagyon hogy rendszerezek kidobok minden kacatok rendrakok stb....
Így van. :) Neked itthon lesz a férjed szülésre? Az egyém 3 hét múlva jön. Ha előbb lenne bármi, azonnal gépre tud szállni bármelyik reggel, és jön, mert nyitott jegye van, és így is egyezett meg.
Nekem már majdnem teljesen kész a gyerekszoba. Már csak át kell mosnom a kis ruhácskákat, meg ilyenek vannak hátra. Mondjuk nem tudjuk, hogy fiú v. lány ezért unisex színű lett a fal. Meg festettem fel képeket a falra, az is unisex. Már csak egy bébiőrt kellene vennem.
nekem a ház egy nagy kupi az egész,és nagyon apránként haladok csak vele de én is megnyugtattam magam hogy végülis ruhája van miben hazahozni,mellettünk elalszik,neki csak az a lényeg hogy tisztán,melegben,jóllakva legyen,kizárólag nekünk könnyebb az elején ha rend van mindenhol és rendszer,a babát nagyon nem zararja a legelején semmi:)
én majd holnap meg akarom kérdezni bent lehet e az apa szülésnél ha zárlat lenne,de remélem igen,láttam nagyit bemenni a szülőszobára steril ruciban mikor a multkor fel kellett mennem,szerintem oda beengedik...remélem...
Te is fehérváron szülsz? vagy tatabányán?
Én is jobban a szülés utántól félek, pláne ha nem lehet ott velem a férjem:(
Kicsit letettem a férjem, hogy még írjak Neked!
Ne idegeskedj, tényleg minden szépen el fog rendeződni bármi is lesz. :) Csak a kiságyat kell elhozni, az lehet akár az elején mellettetek is, aztán minden szépen kialakul. A babaszoba miatt meg végképp ne izgulj most, nekünk egy nagy kupi ez egész, és letettem róla, hogy a szülésig helyrehozzuk.
Nálunk Bencus megszokta hogy külön van néha,alszik apájánál is ,néha a szüleimnél pici kora óta,de Mátéval szimbiózisban élünk,csak félig rajtam fekve alszik:)Bár apáját imádja és megbeszéltük hogy pár napig anya nem lesz itthon,most mondja hogy nem baj remélem nem is lesz...bár ő már nagy fiú,6 éves lesz májusban de nagyon nagyon anyás.
szerintem itt az apuka sem jöhet be
senki
teljes körű látogatási tilalom van Fehérváron
Valahogy én sem a szüléstől félek. Nekem a kórházban eltöltött pár nap a rémálmom. Hiányozni fognak a gyerekek. Főleg a pici, hiszen csak 2-3 órát voltam távol tőle eddig.
Épp most néztem az ÁNTSZ oldalán, hogy a székesfehérvári és a Tatabányai kórházban is teljeskörű zárlat van.
De azt nem értem, hogy a dokim mit mondja azt hogy ne aggógjak mert nincs is zárlat.
Lehet ez is doki függő lenne?
mondjuk még én sem érek rá:))próbálj lazitani minden rendben lesz biztosan!!!
További ajánlott fórumok: