2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Szia, üdv a csapatban!
Persze, kérdezz rá, lehet, hogy nem véletlen, hogy veled még szedeti.
Nekem az elején kellett 3*2-t szedni, mert az első pár hétben görcsölgettem, aztán napi 2-ben maradtunk, most már azt is inkább este veszem be.
Szia!
Üdv köztünk!:))
Szerintem mindenképp kérdezz rá, pont azért amit Dyna írt, hogy mit mondott neki az orvosa! A méhösszehúzodást késlelteti, és az meg már a 37. héttől nem árt ha van!
Kérdezz rá, az a biztos!
Sziasztok!
Új vagyok a fórumozásban, de azért próbálkozom. :)Olvasgatni szoktam, mert sok a hasznos infó. Most is azért szállok be, mert olvastam, hogy többen írtátok a magnézium nem ajánlott a végén. Velem a dokim 3*2-vel nyomatja a magneB6-t, most vagyok a 37. hétben. Éppen elfogyott, venni akartam, de elbizonytalanodtam. Első baba így nincs tapasztalatom. Ha jól gondolom érdemes rákérdeznem szedjem-e még? üdv mindenkinek
Hát én ismerős alapján fogok választani, mivel itt egyet sem ismerek, vagy azt akit a védőnő mondott!
Meg nálam az is szempont, hogy olyan legyen, aki ki szokott menni házhoz is ha kell! Mert itt azt mondta a védőnő, hogy egy olyan van aki tényleg ki szokott menni, nekem meg nem mindegy, mert nem bent lakunk, és biztos lesz olyan hogy nem lesz kocsim, így jó ha ki tud jönni a doki, ha gond van!
De nem kell felvennem vele a kapcsolatot, azt mondta majd ő mindent intéz, mármint a védőnő, és mikor hazajövünk jön ő is meg a doki is!
Meg arra gondoltam, ha nem tetszik, még mindig válthatok másra!:)
Szerintem nagyon jó!
Játékboltban is dolgoztam, ebben is otthon vagyok kicsit!:)))
Persze nem most, hanem pár hónapos korától, mikor már figyel a formákra, színekre! A játszószőnyeg is nagyon jó, meg a forgó zenélő is kiságy fölé! A lényeg, hogy minél változatosabb, színesebb figyelemfelkeltőbb legyen!
Én is beszereztem egyet már, nekünk macis, mondjuk annyira nem színes mint akartam, de szép!:) Ja meg jó ha van rajta mindenféle zizegő, csörgő, vagy akár tükör, a miénken az is van! Szerintem ezek nagyon jól fejlesztik, ettől még azért foglalkozni kell vele, de én jó dolognak tartom!:))
És még azt is akartam kérdezni, hogy felvettétek-e már a kapcsolatot a gyerekorvossal..Engem tegnap hívott a védőnő, hogy itt az ideje gyerekorvost keresni / fogadni.
Ajánlott is egyet, akihez tartozom kerületileg, de persze választhatok mást is.
Ti mi alapján választanátok gyerekorvost?
Addig jutottam, hogy ne legyen túl messze a rendelő, hogy ha beteg a gyerek gyorsan odaérjünk, ne kelljen végighurcolni a városon..
Tök jó!
Mi is valahogy hasonlóan ismerkedtünk meg,mi sem társkeresőn vagy ilyen chat-es dolgon, csak mi azért találkoztunk mert egy utcában laktunk pesten és msnen tök jól elbeszélgettünk, gondoltuk élőben is, aztán utána meg történt minden a maga útján!:))
Én elég sok ilyet nézegettem, de még nem vettük meg. Anyum azt találta ki, hogy Ő veszi meg az unokájának húsvétra. :)
Szerintem biztos jó dolog.
Közben kicsit teszek-veszek a lakásban, de azért vagyogatok.
Elkezdem csinálni az ebédet.
Bár nemrég reggeliztem ugye..de már éhes vagyok..nemhiába a Döbröginé név kötelez..:))))..
Az előbb vettem egy nagyon cuki békás játszószőnyeget a neten. Itt lehet átvenni Zuglóban, nem volt drága, és annyira édes. Meg persze zöld és kék színű, így majd megy a szobához:)))
Ti vettetek már ilyen játszószőnyeget vagy bébitornázót vagy hogy is hívják? Jó ez? Mert jól néz ki, az biztos, csak hogy hasznos-e...
(Mondjuk jókor kérdezem, miután már megvettem:))
Sziasztok!
Egyre jobban fogynak a napjaink.Hogy vagytok?
Én tegnap nagyon görcsöltem,picit meg is ijedtem,de ma már jobb.Hihetetlen hogy már megvan az első babánk,gratulálok hozzá,gyönyörű kislány!
További szép napot mindenkinek!
Mennem kell, sűrűsödik a napom!:) Most jelentkeztek be 13-órára, este meg csajos pizzázás lesz.
Sziasztok! :)
Szuper, hogy minden rendben!!
Próbálj meg pihenni, neked már igazán nincs sok hátra. :))
húú, az nem jó..:(
pedig gondoltam rád este, hogy nyugodt éjszakád legyen a nappaliban.
Szia Tündi!
Nagyon sajnálom, de már nincs sok hátra! Kitartás!
Szia!
Még jó, hogy van ez a fórum :))
Pontosan. :) Nekem először a humora tetszett meg Robiban, mikor még nem is láttam, csak dumcsiztunk a neten.
Imádom, hogy mindig megnevettet. :D