2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
sziasztok, bár látom, már nincs senki.
én már készülődök az éjjeli nappaliban vergődéshez :)
holnap kettős front lesz, csak szólok...:)))
bár már nagyon várom a végét, még nem szeretném , hogy megszülessen, várja csak ki az idejét, úgyhogy nem haragszom, ha valaki beelőz még Maszaton kívül :)
holnap már tényleg megpróbálom utolérni magam a naplómban..
jó éjt mindenkinek!
Ott ragadtam a TV előtt..
Most meg már csak elköszönni jöttem vissza.
Nyugodalmas, alvással teli jó éjt kívánok mindenkinek!
:))
Igen, mozo egyfolytában, nem tud aludni. Most délután alukált valamelyest. Szerintem biztos neki sem kellemes. Szegénykém! :(
Hát még ne menjetek Ti se. Van még idő. Állítlag két hétig is így lehet :(
jó pihit Gabi!
azért megpróbálom a vizet,és remélem tényleg csak jósolgat,de nem túl kellemes...
holnap kivi vagyok mit mond a doki,hátha tágultam már!
keményedik neked is folyamatosan?
és mozog közben a Kicsi?
mert nekem nagyon...szerintem azt érzi,h az amúgy sem túl nagy házacskája összeszorítja.szegény:(
Nekem éjszaka a zuhanytól nem múlt el. Aradiátorhoz nyomtam a hasam, attl lett jobb.
Azért remélem tudsz majd aludni.
Szorítok neki!
Inkább azt mondom, hogy nyugodtabb vagyok. Ugyanúgy jönnek, de állítólag ez normális. És úgyis érezni fogom, mikor már nagyon fáj. Most csak keményedik ezerrel.
megyek főzök teát Lacinak.Aztán lefekszek.
Puszi
szarul!
lassan elkezdem nézni a pocakkeményedés sűrűségét,mert most megint nagyon csinálja és kisugárzik a derekamba is.
zuhizok,hátha abbamarad...
Barátnőm a 38.hétben van.
igen,elvileg elindulhat tőle,de nem tuti!
igazából azt nézik,h reagál majd a kicsi!
Te jobban vagy kicsit?
olvastam az nst-t!
Szia, hogy vagy?
Hányadik héten van a b.nőd? Attól megindul, nem?
Persze ti még bőven ráértek!
Szép estét!
Puszi.
na nem sokat pihiztem.
Barinőmet befektette a doki,mert rossz lett az nst-je,holnap megterhelik oxytocinnal.
szegény nagyon neki van keseredve:(
Szerintem is tuti front fogja beindítani a babókat!:)
Bendét biztos, de majd csak egy jó március közepi fronttal mi ráérünk elindulni!:)))
Na megyünk vacsizni!
Aztán lesz az egyik kedvenc filmem!
Jó pihenést mindenkinek!
Szép estét! Sziasztok!:))
Igen, esélyes, hogy beindulnak majd tőle. Amennyire egyszerre éreznek mindent! :)
Tündi telója lefagy a sok sms-től. Hacsak nem ő is ott lesz :))
Sziasztok!
Hú nagyon elfáradtam ma.Már csak tolom a napokat, de egyre rosszabb. Laci olyan beteg, hogy ma még kb összesen 2órát volt ébren.Éjszakára meg megy. Nincs láza. Nem is tudom mit csináljak vele.Tea, Kalompyrin, ezeket mind kapja, ja és C vitamin.Én meg itt ülök a másik szobába, hogy el ne kapjam.
Szia, köszi.
Jó, hogy te ma tudtál. Meg gyógyulj meg hamar!
Sziasztok!
Bocsánat, hogy így eltűntem, de apa hazaért közben és befoglalta a gépet!:)
Orsóka, drukkolok, hogy ma tudj aludni!:)
Sziasztok!
Voltunk bent a kórházban, nst-n. Volt két kisebb és egy nagyobb fájás. De ez még semmi! Nem baj, így megnyugodtam. Szülésznő mondta, hogy ez akár mindennpaos is lehet. Aludjak, amikor csak tudok.
Remélem ma éjszaka azért aludni fogok.
Ti jól vagytok? Mindjárt visszaolvasok.
Nagyon szép a szobátok Éva, olyan vidám, gratulálok!
Jó vacsifőzést!
Az én férjem ma este sörözni megy a haverekkel. Had menjen, neki is kell a kikapcsolódás, nem?
Köszönöm szépen. Próbáltunk színben úgy tervezni, hogyha a 2. fiúcska lesz (remélem) neki is tudjunk használni egy-két dolgot, ne kelljen újra megvenni.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a tiétek, majd megkuksizom. Imádom nézegetni a szépséges szobákat. Ezek a fali díszek nagyon feldobják a helységeket és praktikusak is. Hát jó rendezkedést.
Most látom, hogy elszaladt az idő, megyek vacsit csinálni, apa nemsokára hazaér. Jó feleség módjára meleg vacsival várom egy hosszú nap után :)
Mindenkinek további szép estét!
Üdv! :)
hahó lányok
csak gyorsan beköszönök
hogy vagytok?