2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Tündinek igaza van, abban hogy aki ritkán jön, vagy egyáltalán hosszú ideig nem köszön be a fórumba fölösleges beírni a táblázatba. most néztem, hogy elég sok név van aki kb 2x járt mifelénk.
De majd mikor meglett minden babuci, akkor majd Tündi tisztítja a táblázatot tutin.
Maszat, neked meg jobbulást!
Nem lehet kellemes a vesefájás.
Szia!
Szorítok nektek!
Várjuk a híreket!
:)
Kényes téma, de én válaszolok: +11-nél tartok, de úgy, hogy Karácsony óta egy dekát sem híztam, mindent az elején szedtem föl, meg a közepén.
Nagyon szorítok szobatárs!
(Akkor nem vársz meg?:))
sziasztok
engem az érdekelne hogy ti mibe hozzátok haza a kisbabátokat,a rugin kívül vettetek kabátot vagy zsákot??mert én 21-re vagyok kiírva és még nem vettem rucit,de most fogok :) és érdekelne mit vegyek ?
SZIASZTOK!!
Lassan én is indulok a kórházba,elég rendszeresek a fájások!
Szorítsatok!!!
Üzenek Tündinek,ha éjjelre lesz meg,akkor reggel!!
Puszi
Ajajajj..már ennyi az idő?
Muszáj nekiállnom vasalni. (De utálom!)
Azért bekapcsolva maradok és be-benézek néha hozzátok, hogy legyen benne valami öröm is. :)
Én már el is raktam a gardróbba a csinos csizmákat..és hetek - sőt hónapok óta - a szuperkényelmes túracipőmben járok.
Először a hó meg a jég miatt szoktam rá, most meg már nem is jönne rá más a kecses elefántlábamra:)
Az én fiam is púpozódik rendesen.. :)
(Mi azt szoktuk mondani, hogy kipuklisodik)
Sziasztok, nekem sem rugdos már annyit a baba, mint előtte, és nagyon máshogy is mozog, inkább nyújtózkodik, meg kinyomja valamelyik részét.
Hát a zoknit és a cipőt felvenni meg már kész mutatvány.. :)
sziasztok!látom lehet értetek izgulni.
Csillu nekünk is rossz éjjelünk volt.Liza nyügös volt,szerintem frontot érzett. Én meg beteg lettem.Képzeljétek a vesém,a vizelet véres gennyes,és lázas lettem! Még jó h anya átjön többször,mert kivagyok! Fáj is!Gypgyszert egyenlőre nem szedek,csak algopirint,azt lehet,lefejem magam s utána beveszem!Holnap reggel megint néznek vizeletet,remélem javulok,mert ha gyógyszert ír akkor liza pár napig tápszert fog kapni! :(
köszi, aranyos vagy, tényleg idegörlő ez a várakozás, főleg, hogy tegnap így beparáztam...
elvileg apás szülés lesz, Tomi régebben nem akarta, de már 2 hónapja mondja , h bejön, tegnap meg szerintem végképp látta, hogy úgy összefostam magam attól, hogy nagy, hogy nem hagyhat egyedül.