2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Első babánál is türelmetlen voltál??
Mert én nem ...de most már nagyon elég így a végén ebből az állapotból:S mondjuk nekem állandóan fáj a derekam vagyis idegbecsípődésem van és nagyon kellemetlen.Néha alig bírok lábra állni.Azt se tudom hogy fogok felmászni a szülőágyra:( :D
Nekem jövő hét péntek a kiírt nap...de nem tudom mi várható a héten!
Ma éjjel pl semmit sem aludtam...forgolódtam és járt az agyam!!A pocak is keményedett rendesen....nekem elég stresszes ez a várakozás!!!
Helló szép napot:)
Én még nem előztelek be:)))
Sziasztok!
Megvolt az nst.Minden ok.:(
Meg is vizsgált 1 ujjnyira vagyok nyitva,magzatvíz tiszta.2111-et írtak a papírra.
Összefutottam a kórházban az egyik ismerősömmel az este megszült,utánam volt kiírva.Kicsit letört a dolog.Megint beelőz mindenki.
CAULOPHYLLUM 9 ch és CIMICIFUGA 9 ch.
Rosszat nem nagyon tehet.
az szuper jó! Én nem találkoztam nyákdugóval ,mondjuk az nem jelenti azt, hogy még megvan... :))
Viszont én elteszem magam holnapra, mert hosszú lesz a nap!
Jó pihenést mindenkinek!
Igen..a patikus azt mondta szülésnél kell a 5 ch-s.
Most 9 ch szedek. abból 1x5 golyót.
Sziasztok Lányok!
Mi van veletek, ki hogy érzi magát???
Nálam annyi a változás, h kilökődött a nyákdugóm, v legalábbis egy része, az az igazság nem tudom mekkorának kell lennie. Fájások semmi.
1x 5-öt szedsz?
Annyi féle adagolást ovasni ezzel kapcsolatban, hogy nehéz kiigazodni!
Szia!
Köszi, de túl jól, ahhoz hogy lassan szülnöm kellene.
De ki tudja mit hoz az éjjel. DDD
De szerintem semmit.
És Ti hogy vagytok? Olvastam, hogy fájdogálsz.
szia Csilla !
hogy vagy?
Tehát én is még 2:1-ben nyomom.
Nem érzek semmi különoöset, csak azt hogy nagyon fáradt vagyok.
Elméletileg holnap kellene megszületni, de ki tudja meddig szeretne a pocakban lenni.
De tui legkésőbb kedden már én is babázok.
Annyira nehéz első babánál, hogy mikor komoly a dolog..jósló vagy sem.
Nekem ugye kiderült, hogy az már nem az volt, épp hogy beértünk a kórházba.
Gondolom élvezitek minden pillanatát! :))
Én jósolgatok-jósolgatok, de nem tudom mennyire komoly....
Napközben nem nagyon volt semmi, most kb. 1 órája időnként összehúzódik.De nem vészes...
Köszi, minden szuper volt, olyan hamar elmegy a nap a babával, mindig van mit csinálni?
És nálad mizu?
Örülök, mert ma tudtam haladni a naplómmal is, a szülést el tudjátok olvasni már. :)
Ma volt itt Anyukám és az öcsém látogatóba, olyan édi volt Bendi, sokat volt fent, nézelődött, aktívkodott, meg Anyósomékkal volt egy skype beszélgetés, aranyos volt ott is, jól nevelt kis fiúcska ám, csak akkor sír, ha éhes vagy ha bekakilt. Nem hisztis egyáltalán.
Legalábbis eddig még nem..lekopogom.
Most meg épp Ervinnel sziesztázik: szunyálnak a kanapén. Nemsokára etetés-fürdetés.
Kitartás a még várakozó kismamáknak, nemsokára ti is Anyucik lesztek, ami a legjobb dolog a világon!
halihó!
Noémi megkönnyeztem a szüléstörténeted! Gratulálok mégegyszer!
Hogy telt a napotok?
Sziasztok!
Hazaértünk, voltunk kicsit tecsozni is, és komódot is találtunk, de még nem vettük meg, átgondoljuk kicsit!:)