2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
:)
Bendegúz tegnap a meccset "nézte" Apával, neki tetszett a zümmögés, sőt visszaberregett a TV-nek. :))
A tv nálunk is nagy sláger!de nem nagyon engedem neki, hogy nézze, bár elvileg ez már nem roncsolja a szemét, de akkor sem. Biztos érdekes nekik, mert villog, színes, hangja van...
Bár Gergő a faleveleket is nagy áhitattal nézi mindíg, meg a csillárokat! :))
Oli is imádja a tv-t, de engem nem zavar, a Baby tv-re szoktam olyankor kapcsolni, és ott olyan aranyos kis dalok, figurák vannak, de nem tv-zik sokat, szerencsére sokat alszik napközben kb másfél hete.
Én gyümit is csak minél később szeretnék adni, lehet, hogy fura, de szerencsére van elég tejci, akkor miért adjak neki mást fél éves kora előtt.
Sziasztok,
Végre egy kis "szellő"...
Tami is ha szemben van a tévével érdeklődve bámulja, olyankor gyorsan kikapcsolom. :)
:):)
Zsombor a vízzel műveli ugyanezt:)
Sziasztok! Itt is kellemesebb az idő, mint az előző napokban volt! Az már nem volt emberi!
Babaúszás nálunk sajnos nincs, pedig mennénk mi is. Másik városba pedig elég költséges lenne mindig utazni, úgyhogy nekünk csak a kád marad! :(
Jó reggelt!
Itt is kellemes hűvös van..még...
Jo reggelt anyukak! Hogy vagytok, mit terveztek mara?
En is gondolkodom babauszason a 4. hos oltasok utan. Este mar annyira nyuglodott szegenykem, aztan egy kis kellemes hus vizben lemosdattam gyorsan, mintha kicsereltek volna! Gondolkodom en is hogy kozosen pancsizunk a nagykadban, lehet elvezne!
Milyen teat adtok a piciknek?
Sziasztok!
De jó nektek:) Mi csak augusztusban tudunk kezdeni, mert nyári szünet lesz:( de már nagyon várom
Sziasztok!
Helyzet még nálunk mindig rossz. Dodo csak vergődik a cicin, és ordít ha tejci ér a szájába.
Komolyan mondom nem értem hogy én szpotatok és megjött, sógornőm már nem szoptat jó ideje, és még mindig nem jött meg neki.
Már úgy várom a jövő hetet, mert mndják a lehülkést.
Hátha rendeződik a helyzet nálunk addigra.
Persze!
Nekem nincs annyi dolgom...3 gyerekkel vszínű én sem bírnám!:D
nekem elfogadja,bár rendszer nem lesz belőle,de nincs hol megetetnem...szoptatáspárti vagyok de utcán sétálva lógó cicin lógó gyerekkel mégsem:DDDD
muszáj néha nagymelegben is mennünk ezt azt intézni és ha elhagytuk a parkot máshol nem lehet leülni...max az árokparton:))
Jó fürcsit nektek is! Nekünk nincs kádunk, így ez kimarad az életünkből...:((
Jó éjt!:)
Mi is megyünk fürdeni. Ma együtt fürdünk. Eddig még csak Apával fürdött a nagykádban. Most én jövök!
Jó éjt, sziasztok!