2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Bende is nagy bukós!:) Nálunk is csattan a parkettán mindig! Van hogy én is úgy érzem minden visszajött, aztán mégsem olyan nagy az az adag, csak annak tűnik!
Egyszer volt olyan is, mikor az orrán is jött...na akkor megijedtem...de mivel azóta sem fordult elő, így akkor sem volt gond!
Bende nagyon sokat kalimpál, és emiatt is jön vissza sok! Kicsit túl sokat is szerintem!:D
Meg van hogy a büfivel együtt jön fel!:)
Engem megnyugtattak, hogy ez normális! Meg nem sír, nem nyügős miatta! Az a nem jó, ha nyügős miatta, vagy ha következőre nem akar enni, én úgy tudom!
:DDD
Nálunk szerencsére nem bukik Gergő! Egy kezemen meg tudom számolni hányszor csorgott vissza, de volt, hogy csak a szája szélén láttam, hogy van valami!:)
Noémi, jó vasalást!
Ez nagyon aranyos.
Mikor még csak pár hetes volt Jázi és nagyon bántották a pukik, akkor Robi sétált vele és énekelt mellé. Az lett a puki dal. :)
Én költöttem is mondókát:
Itt van már a bukedli
Nem kell nekünk hokedli
Jön a pelu töröljük
Oli baba örüljünk
:)
Szia!
Szép napot Nektek!
:)
jó kis padlóápoló:D
na tényleg lépek, sziasztok!
Na megyek csak vár a ruhahalom meg a vasaló.. :(
Kihasználom az időt, amíg alszik a fiatalúr..(ki tudja meddig?)
Ha jön, loccsan nekünk is mindenhova... :(
Én néha szopi közben is szoktam büfiztetni, ha hallom, hogy nagy levegőt nyel. De utána ugyanúgy jön a bukta.
De megfigyeltem, hogy az esti kajánál sosincs bukás. Pici büfi, beteszem az ágyba és már alszik is.
Húú, ez aztán értelmes lett.
Szóval mikor a fele kaját megette, akkor is büfizünk.
A többit nem is javítom, mert felesleges. :)))
Ez nálunk gyakori. Jó is nem tettem szőnyeget a nappaliba. A parkettát csak feltörlöm. Rendszeresen oda loccsan a cucc. Vagy ha ülünk a fotelban, akkor végig folyik rajtam és a fotelon landol. Tehát Jázi sem kis mennyiséget bukik.
Én még azt a tanácsot kaptam, hogy mikor a fle kaját megette, vegyem el tőle és büfizzen, csak utána adjam vissza neki az üveget. Kipróbáltam. Ugyanúgy bukik akkor is.
Ezt azért próbáljátok ki ti is, hátha nálatok működik.
Ja, édi volt, de én meg majd szívrohamot mkaptam, mikor megláttam, hogy a gyerek "nincs" az ágyban. Ugyanis a feje is a takaró alatt volt. Ki is vettem a támasztékot és szidtam a védőnőt, hogy mivan, ha megfullad a gyerek a hülye tanácsától.
Én már eleve úgy rakom le Olit az ágyba, hogy a feje a bal felső sarokban van teljesen, mert úgy is oda kúszik és akkor kitakarózik közben.