2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Sziasztok! Én addig akartam Pesten élni, amíg Miskolcon laktam. Most már visszaszívom, nagyon megutáltam Pestet. Viszont Miskolcra se költöznék vissza, tényleg lepukkantabb lett, mint volt és egyre több a kétes alak.
Mi a XI. kerben lakunk Újbudán, itt ez normális környéknek számít. Mondjuk azt, hogy itt jó lenni, de ha bemegyünk Pestre..... őrültek háza van. Itt jó, mert ha nincs is kertünk, rengeteg zöld övezet van és nagyon jó játszóterek, parkok. Egyik kedvencem a Kopaszi gát, na az tényleg profi lett!!!
Betti, most nézegetem a képidet. Milyen szép lakásotok van :) Igazi családi fészek, és látszik, hogy nagyon örültök neki! :)
Nekünk is ilyesmi lesz, kis kertkapcsolatos 61 nm-es lakást vettünk, most adták át, már csak be kell rendezkednünk. :)) Kíváncsi vagyok,én már régóta lakótelepen lakom kert nélkül...
Szia Betti! Hú, sajnálom, pedig nagyon sokat gondoltam Rád!
Ne keseredj el, biztos hamarosan kopogtat a picike.
Én Pécsen jártam suliba akkor fogant a fiam, az uncsitesómék meg Sopronban laknak...:o)
sajnos nekem megjött, úgy látszik ez nem az én hónapom lesz...:o((((
de nektek továbbra is nagyon drukkolok!!!!!!!!:o)
Nőnek nőnek bizony mint a gomba. Hát most tartunk a nagy hiszti és akaratosság korszaknál, néha nem élvezem minden percét:):)
Ha én dönthetnék akkor persze most egy kislányt szeretnénk, de ha egy zacskó egy cukorka elmélet szerint fiú lesz szerintem, a családban is a fiúk vannak többségben. Sőt szülés után ikerfius álmom volt, amitől azért megijednék:):)
Szia Szili:)
Hát elhiszem...hihetetlen hamar megnőnek az biztos::)) Ezért kell kiévezni minden percet együtt:)))
Na akkor most egy Kislány érkezzen???
Sziaszok:)
Bocsánat h bekukkantottam, de anno én nyitottam a 2009 márciusi babóca forumot...és hihetetlen hogy már van 2010-es is....és az én Kicsikém, Amira már 3 hónapos:)))
Nagyon gratula mindekinek aki már Picikét hord a szíve alatt és nagy drukk aki még nem biztos benne.
Egy biztos, ez a 9 hónap a legszebb a világon:D
Én végig vezettem naplóban:) azóta blogot írok..imádom az Anyaságot és ez veletek is biztos pont így lesz:)
puszi
Hát nekem még odébb van a nemvárt, most járok még csak a 18. napon. igyál sokat tényleg, hátha használ, és reméljük csak a babó miatti változások az oka.
Vivin nosza rajta irány apa:):)
Régebben biztos jobb volt Miskolc, most már kicsit lestrapált itt minden
Remélem, csak a hormonális változásk miatt. Reménykedem, mert a vizeletemet megnézték.
Csak tudod, nekem már volt egy elég csúnya gyulladásom, igaz, akkor fürdőben voltunk, na azóta se mertem uszodába menni.
Én majd csak két hét múlva :(
Kb most van peteérésem. Legalábbis szerintem, a jelek szerint.
Jó reggelt Neked is!
Miskolc környéke agyo tuti. :) Gyerekkoromban többször is nyaratunk arrafelé, Lilafüreden, Miskolctapolcán. Nagyon jó volt. :)
Jó reggelt Nektek is! :)
Holnap kellene megjönnie. Most egy kicst el is vagyok szöntyizve, más dolog miatt. :( Kicsit szúrkál kimondottan a hugycsővezetékem körül. Voltam urológusnál pénteken, rögtön meg is nézték a vizeletemet, de nem láttak benne bacit. A doki azt mondta, igyak sokat. 2 napja iszom, mint a güzü, most tényleg jobb.
Remélem, nem lesz valami hólyaggyulladás a dologból. Több éve volt már nagyon csúnyán, és nem lenne jó, ha megismétlődne. Szóval ideges vagyok kicsit. Na mindegy.
Veletek mizujs? Mikorra nem várod?
Sziasztok!
Szili, én Miskolcon születtem és ott laktam 22 éves koromig :)
Tereteri asszem hétfőre nem várja!