2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Én imádtam a francia focit, míg Zizu aktív volt! Most pedig egy kalap kaka-már bocs-az egész, amit művelnek.Nézni szeretem, de nincs kedvencem. Viszont az öcsém nagy holland-és Arsenal fan :D, na ezért kicsit ők közelebb állnak a szívemhez :))
Ja, jó reggelt mindenkinek!
Az első félidő végén lefektettük, de reggel elújságolta neki Apa az eredményt és nagy mosoly volt a válasza. :)
Nálunk is Apa a holland drukker. Számomra csak Brazília létezik. Persze nem csak a foci terén. :)
Jó reggelt! Végre ma nem 05:00-kor keltem :DDDD
Hagyott a lánykám 06:30-ig aludni....mondjuk apa mikor ment dolgozni 5 körül győzte (3-4 alkalommal) visszadugdosni a cumit a szájába :D !!!!
Édes lehet!:)
Akkor most nagyon boldog lehet, mert nyertek!:)
Nálunk apa holland fan, Bende az argentinoknak drukkol, nekem meg tökmindegy!:))
Itt mindenki Hollandiának szurkol??? :D
Sziasztok!
Ági, mi is hollandozunk. Jázi a narancssárga labdával a kezében drukkol. :)
Hát ma nem volt itt túl nagy forgalom! Gondolom megint mindenki élvezi a jobb időt!:) Mi is!:)
Na megyek, ma közös holland meccsnézés van apával!:)
Jó éjt mindenkinek!:)
Sziasztok!
Véletlenül tévedtem ide.
Látom, hogy a borostyánlánc a téma. A lányom 2009. okt.4-én született. 3 hónapos kora óta rajta van a lánc. Eddig csak 2 fogacskája jött ki de nagyon szenved(ünk). A fiam 3,5 éves és nyaklánc nélkül hipp-hopp kijöttek a fogacskái anni... Szóval nekünk nem jött be sajnos:((((
Fogalmam sincs!:) Jutka vette itt, tőle kaptam a linket!:) Én csak arra voltam kíváncsi, hogy lehet megállapítani, hogy igazi-e a lánc, mivel én úgy kaptam egyet és itt az is le van írva!
Szia! Köszi és melyiket érdemes szerinted?
Ha van a közeletekben Müller üzlet, akkor ott tudsz venni...
hát én nem tudom hogy a nyaklánc segített-e vagy más, de azóta nálunk is enyhültek a tünetek!
Én Győrbe vettem van egy ilyen üzlet!Nem tudom hol lehet rendelni!
Sziasztok! Hol rendeltétek a borostyán nyakláncot?
én igen,de együtt alszunk
Köszi!Akkor én is rajt merem mindig hagyni :)
Szia!
Én egy hétig nem mertem éjszakára, és nappal is folyamatosan figyeltem, de rá kellett jönnöm, hogy semmiben nem akadályozza, és végül nem találtam veszélyesnek, ha rajtahagyom. 5 hete már így alszik :)
Most lépek gyorsan ablakot pucolni,és teregtni,Liza elaludt :)
Sziasztok! A nyakláncot mi is használjuk 3 napja,éjjel volt h levettem,egyik nap rajt volt.De nem zavarja!Van légzésfigyelő!Remélem nem lesz gond!Ti rajta hagyjátok?
Szia!
Köszi.
Igazából kicsit furi ez a dolog a nyaklánc körül, mert azt kell észrevenni, hogy nem veszel észre semmit, csak kint a fog :))))))
Állítólag, ahol már voltak tünetek, és úgy kapta meg a baba, ott megszűntek. Élő példával is találkoztam, azért vettük meg mi időben a láncot :)
np megyünk füvet nyírni nemsokára,sziasztok:)
a Balcsiba jobban belóbálnám mint a strandon az tuti...
kendővel mi szoktuk egyhúztomban 4-58órát is így muszáj lesz egy mei tai....
nekem mei taival sokkal könnyebb háton,mármint feltenni de hordozni is meglepően könnyebb bár Adrika kisebb súlyú...igaz még csak próbaszinten ment a háti:)
Én is imádom,ma is szendvicsben aludtunk,Máété középen én,másik oldalt Adrienn cicivel a szájában:))egyszer fordultunk éjjel a másik oldalra,ciciváltáskor:))
További ajánlott fórumok: