2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
én nemrég reggeliztem:)nem kivánok enni csak szomjas vagyok....el kellene mennem tényleg bevásárolni és azt sem tudom mi lesz a vacsi még....
Aszem lefeküdök :) Pedig semmi kedvem itthagyni titeket, de ez van :(
A Juhász dokik úgy látszik ilyenek :) Nálunk is van egy cuki Juhász doki :)
Igen, igen. Ezt mondom én is, hogy ne kukkoljanak. Na megettem félelmetes mennyiségű ebédemet :(
Értelek.
Az elején én is hol ide hol oda mentem az első babánál,aztán menetközben még kórházat is váltottam félidőben,megfogadtam egy dokit aki szülésnél nem vette fel a telefont aztán az ügyeletesnél szültem aki a kedvenc Juhászdokim azóta hozzá járok:)
Ne hátrány feltétlenül a több doki sem csak akkor mind jobban belekukkant az emberbe mert nem ismeri a kórtörténetét....állandó dokinál meg alig vizsgálnak szerencsére.
Ájrin nálatok is ekkora szélvihar van??
Én egyhez akartam menni, de ügyeletben más volt, meg egy van UHon, és kell egy nőgyógyász is. Itt az a rend. Csak a gáz, hogy az UHos is nőgyógyász, ráadásul minden nap más van UHn.Tegnap engem is át akart küldeni nőgyógyászatra, mire megkérdeztem, hogy ő nem az? Ne küldözgessen, ne kutasson bennem még az is. A hüvelyi UHot is utálom. Fertőzés, stb.
Ők jobban zavarban voltak :) Ki szoktam venni, de elfelejtettem most
Aszem egy öreghez megyek majd, mert tapasztalt, és meggondolt. Itt nagyon dícsérik. Ráadásul barátnőmnek 21. héten megmondta, hogy baj lehet. Aztán a fiatal doki mondta, hogy nincs ott baj. Ő a másodikra hallgatott.Sajnos...
én jobb szeretek ugyanahhoz a dokihoz járni nem mindig máshoz.
tényleg köcsögök voltak. gondolom irultál-pirultál:)
Hát Én biztos pofán vágtam volna!Meg az is biztos hogy lecsrélném a dokit,vagy legelább is hozzá többet nem mennék!
:) Köszi. Én nagyon vigyázok, úgyhogy szívódhatna :)
Az Én tapasztalatom az hogy ha sokhoz jársz egyik se tudja mit csinált a másik!
Olyan köcsög volt a doki :) 2 doki van, mert az egyik medikus. Nekem meg van egy piercingem csikló fölött. Le kellett vetkőznöm hüvelyihez, és nem vettem ki. Ott röhögtek. Először azt hittem azon nevetnek, hogy a baba 3mm. Mert ezt mondogatták...Aztán rájöttem
ne aggódj, talákoztam már néhány kismamával, akik így jártak, és azóta már tologatják a babakocsit:)
szigorúan fekvés a gyógyír, mert a vérömleny így szépen fel tud szívódni. Ha felkelsz, mászkálsz, akkor elindul a vérömleny egyben és magával sodorhatj a bébit. Ez a probléma ebben. A fekvéssel meg tudod akadályozni.
Néhány nap és felszívódik.
Ja plusz nem akartam magándokit...Pedig ha így folytatjuk akkor magánhoz megyek, illetve egy állandó dokihoz.Vagy szerintetek jobb ha több lát?
Duphastont harcolj ki magadnak mert az segít a megtapadásban!!!!
:))majd elkisérsz és kérdezel helyettem:))én csak juhásztol szoktam de jó sokat:))
nekem is sokat keleltt mindig rengeteg uhom volt remélem most meguszom....pihizz és fogadj szót:)
hihi! na ezt már a fene sem tudja:) biztos semmi rossz, ha nem szólt:)legközelebb kérdezz tőle(mondd meg, hogy én bíztattalak rá:D)
alapból nam akartam sokat járni dokihoz, de így hetente kell :( Ha nő a vérömleny be kell feküdnöm, úgyhogy feltett láb, és fekvés :)
én most kezdek majd lassan vacsinak valót főzni levesem és girostálfélém még van tegnaprol az a jó hogy apósom mindenevő:)
délután lesz egy kis dolgom fél6tol igy előtte kitalálom meg odakészitem
:DD
ha már itt járunk..az uterus mögött akárhány mm es echomentes bennékü rez az mi akar lenni?igérem több kérdésem nincs vagyis meg szoktam ezeket a dokitol kérdezni de idegen lévén ettöl nem mertem nem tudtam hogy tőle is szabad:))
csináltam kelkáposzta főzeléket pörkölttel. Nagy adagot. Kénytalan vagyok főzni, mert akkor apukától éhen is halhatnánk :D Áh nem, csak ő mindenevő, és nem bírja megérteni, hogy én nem bírok mindent megenni. Mai kajám 1db túró rudi :( Nem bírok enni. Így vettem be vitamint. Eurovitet, ami van itthon. Terhesvitamint még mindig nem veszek be :) Makacs vagyok, de ha mondja a doki, hát beveszem. Amúgy pocak nagy lehet a gyümölcsöktől is.
További ajánlott fórumok: