2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Vivi,ez nagyon jó volt!:DDD
Vesszőcske,köszöntelek.Én is még csak most ismerkedek itt a Lányokkal.
Hány hetes vagy,Voltál már orvosnál?
Gyerekek ez annyira vicces! Olvassátok el:
"Kedves Péter!
Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett.
Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom.
Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett.
Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek...
A te szerető Anitád
****************************** **
Drága Édesanyám!
Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született.
Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színesbőrű, és a tejétől
kisunokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet.
Remélem te is együtt örülsz velünk.
Ölel fiad, Péter
Édes fiam!
A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád.
Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak.
Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha...
Amiről persze én egyáltalán nem tehetek.
Csókol Anyád"
Szerintem az az asszisztens lehetett! Ne foglalkozz vele, nem ő fog uh-zni! Egyébként velem se volt valami haj de kedves! De mi a frász baja volt? Mondjuk rám okkal lehetett pipa, mert megváltoztattam az uh időpontomat... :D:D:D
úgy néz ki lányok, hogy mégis holnap megyek egy másik dokihoz. 16:50-re.
Délutántól elalvásig n is nagyon kész vagyok!! Ez érdekes!
Ja, képzeld, Vivi, telefonáltam az uh-ra az sztk-ba, de ilyen barátságtalan nőt mint aki ott van, még nem pipáltam...
Így most meggondolom, h ne-e inkább a másik dokihoz járjak, akinek van uh a magánrendelőben, nem kell még külön azután is rohangálnom, és egyből vérvételre a kórházba utalnak. Valahogy kényelmesebb...
Szia Tünci!
teljesen megértelek, én is azt érzem, hogy kimerít a rosszullét, már várom, hogyjobban legyek, mert egyébként aktívabb szeretek lenni...
9:17 --> háromszor hánytam már:-((((
szép nap lesz a mai!
Gabi:-) az nagyon jó,h felszívódott a vérömleny,ügyesek vagytok!
Tudod,h méret nem minden;-) a szívhang a lényeg!!!!!
jelentem, még mindig nem hányok:)))
émelyegni viszont émelygek, nagyon nem jó a gyomrom:(
szerintem meg rosszul mérték. nem először fordul elő a történelemben ilyesmi. Fejtető, fartő távolságot mérnek (ülőmagasságot) és lehet, hogy a Te babád is éppen "bólintott" éppen, mint az enyém. majd legközelebb "csodák csodájára" megint visszatérnek a heteid:)
ez viszont nagyon jó hír, hogy felszívódott a vérömleny!:)
mész dolgozni? mit mondtak?
ez érdekes Gabi, de a lényeg, hogy minden rendben van a babával
én 7+2 naposan voltam, mpont egy hete uh-on, ott CRL 16 mm volt a baba jó szívműködéssel és a papíromra a doki azt írta, hogy 7-8 hetes terhesség
szóval erre ne ad, ha dobog a kicsi szíve és minden rendben vele, ne aggódj
lehet később fogant, a ciklus második felében:)
Jóóóóóó reggelt!
én sem hányok, szerencsére, és nem is fogok (punktum:). viszont délutánra én is kész vagyok.
de nagyon bízom abban, hogy már kifelé megyek a rosszullétekből, és hamarosan ti is! kitartás!
szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Jaj ne már, ugye én nem fogok hányni!?!? Szegények, sajnállak Titeket! Rám inkább az erős émelygés a jellemző. Minden terhességnél egyszer hánytam. Utóbbival egyszer sem. De én is erősebben émelygek. Ja, és azt vettem észre, hogy inkább délután és estefelé, egyre jobban :o
Ma én viszem a gyerekeket oviba a kicsivel együtt, mert a férjem ma nem aludt itthon. Anyósomnál van. Úgyhogy lassan készülök...
:-(((
már én is túl vagyok rajta...--és azt mondom,mindent csak ne EPÉT!!!!
Sziasztok...erősen hányósan,elért ide is....kizárólag savat hányok,fent van a torkomban állandóan...most ment el a nagyobbik lurkóm ügyesen a boltba nekem korpás kekszért:)
Itt nincs meleg fúj a szél...
Jó reggelt!
tegnap este kicsit fájt a pocim.most kéne megjönnie másodszor,uh szerintem azért.
ma nagyon meleg lesz.megyünk barinőmhöz Dunakeszire,tehát nem nagyon leszek:-(
h vagytok?
Sziasztok!
Pont ezt érzem én is! Eszek, mert éhes vagyok de utána úgy érzem, inkább ne is ettem volna! :)
De ilyenkor eszembe jut a tegnap, amikor látta a kicsi szívét dobogni, és ezért mindent kibírok!!!!!!!:):)
Na megyek én is aludni!
Sziasztok!
szegényke...de hamarosan lesz majd jobb is:)vedd úgy, hogy napról napra közelebb leszel ahhoz a naphoz, mikor már vidáman és problémamentesen gondolsz a babavárásodra!
megyek most már, mert valaki beragasztózta a szememet:), szép álmokat!
a férjemet már én is próbáltam:-)
néha sajnálom,mert elég sokat sír a szám...
dehát háromheti mindennap hányás után csoda????néha már remeg kezem-lábam mikor kijövök a fürdőből:-(
és Ő erre azt mondja,h "tudom,tudom de örülök"-és bocsánatot kér:-)
ez a gáz nekem is, mert nagyon jól esne a savanyú, de ha eszek, rosszul vagyok tőle.
no, milyenek vagyunk:D férjem meg csak mosolyog.
már felajánlottam neki, hogy 5 percre átadom ezt az érzést:D
nem kellett neki:D
az nem jó, brrrrrr...még rágondolni sem tudok:(
a korpovit nekem bevált, mert igazából semmilyen íze (szaga meg pláne) nincs:)
egyébként én is nagyon szagérzékeny vagyok. olyan lett a szaglásom, mint egy vadászkutyáé:)
és sajnos rosszul élem én is meg...
milyen szépen leírtad,pont ilyen:-)
most ettem meg 2 szelet kenyeret egy koviubival és nem mondom,h jól vagyok!szerintem az ubitól...
még nem,de akkor ki fogom.
sajnos a háztarti keksztől is van..
Csillu! a korpovit kekszet próbáltad már?
az nekem segített