2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
De jó nektek, irigykedve olvasom, hogy voltatok dokinál. Én csak egy hét múlva megyek, mert még elvileg 5hetes vagyok. Már várom. Amúgy gratula mindenkinek .
csajok! nem akartok a táblázatba felkerülni?
jobban meg tudnánk nézni, hogy ki hol tart...
Pözüminek kell levelet írni.
Szia!
Gratulálok a babához!!!
Sziasztok.
Ki hogy van ma?
Voltam tegnap dokinál.Még csak 9 mm-es petezsákom van.jövő héten megyek vissza.Kicsit ideges lettem,mert azt hittem,hogy már látjuk a dobogást!:(
Vesszőcske,Neked mikor jött meg utoljára?
Azt hiszem most megyek aludni,fárasztó napom volt.
Jó éjszakát mindenkinek!
Nekünk is mindegy!
Ha lány akkor lesz 3 lányunk, ha fiú akkor a kis elknyeztetett lesz a családban az tuti!
Tervezés, ez jó kérdés.
Nekem volt egy vetélésem februárban, akkor 8 hetes voltam. Akkor abban állapodtunk meg apával, hogy ha jönni akar a tesó akkor jöjjön mi meg várjuk szeretettel. De nem hittük volna, hogy iolyen hamar összejönn, főleg hogy Melire 9 évet vártunk!
Azt hiszem megyek aludni,fárasztó napom volt.
Jó éjszakát mindenkinek!
Képet nem láttam, de a külön a paciensnek feltett LCD tv-n láttam a kis drágámat.
A doki gépe nem tud kéet adni, így ha kérek DVD-t azt szokott adni.
Igazából teljesen mindegy.
Ha lány lesz akkor ugye már van egy kis tapasztalatunk,ha fiú lesz azt is kipróbálnám,hogy milyen lehet fiús anyukának lenni.Izgatottan várjuk.Nekem nem mondott időpontot a doki.Képet kaptál?Én azt se,sőt nem is láttam,nem fordította felém a gépet a doki.
Nekem a doki mondott időpontot UH után.
Védőnőhöz majd csak holnap megyek.
Még jó hogy tegnap volt nálunk a 15 hós lányomnál.
De akkor még nem mondtam neki semmit, mert még doki nem látott addig.
Most néztem a képeidet, és nagyon ari a kislányod!
Mennyi idős?
Na most már a rendes felhasználónévvel (nem mintha a másik rendetlen lenne DDD)itt vagyok!
Nekem is jun. 7-én volt meg utoljára.
De nekem pé.kor mindig van egy kis rózsaszínes folyásom ami jun.22-én volt. És én biztos vagyok, hogy akkor repült el felettünk a gólya.
Szia!
Én is tegnap voltam dokinál,én is 7 hetes vagyok vagyis a baba,és ahogy én számoltam én is márc.14-re leszek kiírva.De izgi!!
Mikor volt az utolsó mensid?Nekem jún.7-én.
Köszönöm szépen a szíves fogadtatást!
Én tegnap voltam dokinál, és 7 hetes a Pöttönkém!
2010.03.14-re várjk a születését.
Ő lesz a 3. gyerkőcünk.
A poén az, hogy a második gyermekre 9 évet vártunk, most meg alíg töltötte be a 15. hónapot már jön a kistesó! De nagyon boldogok vagyunk!
Szia!
Igen,mindig örülünk az új kismamáknak!
Üdv. közöttünk!