2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Örülök ha szót fogadsz:))))
Én úgy szoktam h megcsinálom a pörköltet és megfőzöm közben a rizst úgy h még picit kemény maradjon,aztán pedig beleteszem a prököltbe és még úgy egy kicsit főzöm,amíg átveszik egymás ízét és a rizs megpuhul:))
Te hogy szoktad?
Igen, valahol olvastuk, hogy most kb. olívabogyó nagyságú és azóta bogyónak hívjuk.. :)
A pötty is aranyos! Honnan jött a név?
neked bogyód van?
nekem pöttyöm:)))))
OK, persze, csak laza házimunka...értettem:)
És te hogy csinálod a rizseshúst?
Azért vigyázz a munkával..:)
Inkább menj moziba vagy jó kis séta húúú...most ebben a jó levegőben...:)
Lehet h én is majd mondom a férjemnek este felé h egy kis Duna parti sétát iktassunk be...:)
Má leírtam az előbb h mit kap a Gabim:)))
Majd kukkantsd meg:)))
ez nagyon aranyos, biztos örülni fog neki!
És mentek valahova? Vacsi/kirándulás?
Ezt én is megfigyeltem magamon!
Korábban nem nagyon voltam oda a tejtermékekért, most meg ha nincs itthon tej/joghurt/túró "kiakadok"...
Vettem egy bort és rágravíroztattam az esküvői képünket és alá egy idézetet:))))
Ezt fogja megkapni és méf csináltattam egy cd-t amin az esküvőnk és a lagzink legszebb pillanatai vannak rajta így képekbe szedve és közben amikor mennek a képek,zene van és a végén vannak olyan képek,ami a babákról UH-s kép meg amikor már kiderült h baba lesz akkor csináltunk közös képeket és azok is rajta vannak:)))Remélem h tetszeni fog neki:)))
Hát pihenés, főzőcskézés, lightos pakolgatás/takarítás/mosás..aztán ma este találkozom egy barátnőmmel, sétálunk a Margit-szigeten, és lehet, hogy beülünk egy moziba is, még meglátom, mennyire leszek fáradt/álmos...
Megkérdezhetem, hogy mivel leped meg a férjed a házassági évfordulóra? Vagy ez még most titkos? :)
süsükór:))
tipikus kismama tünet:)
ugye?
nekem 1-2 hete volt, hogy ettem és 2 óra múlva kopogott a szemem, olyan éhes voltam,mint aki nem is evett semmit:)
most már azért kibírok 3-4 órát is, közte egy kis joghurtal, pudinggal
mindegy csak tejtermék legyen, pedig eddig nem nagyon ettem
Én is pihenek meg majd el felejtettem,mára van 2 vendégem:)
Majd gyors megcsinálom őket és akkor készülök a hnapra:))
Persze, pihenni most nagyon kell, én tegnap pl. ki sem mozdultam a lakásból, nem bírom a hőséget..
Az is nagyon jó: én is szeretem a paradicsomos káposztát...hmm..mostanában állandóan ennék:)
Én is lassan elmegyek veszek kajcsinak valót,én is rizseshúst fogok csinálni:))))
A férjem kívánságára:))))
Hú én is úgy megkívántam:))
Meg még vennem kell pár dolgot,mert holnap lesz a harmadik házassági évfordulónk és el kell hoznom a férjem ajándékát meg venni fogok néhány gyertyát meg ilyesmit is:))))
Holnap az egész napot a férjemmel szeretném tölteni,így is együtt szoktuk,de azt szeretném h hnap csak egymással foglalkozzunk,telefonok kikapcs stb...:P
És ti mit terveztek?
én semmit!!!
szabin vagyok, csak pihenek, olvasok, fekszem és alszom
na jó, ma reggel voltam boltba és el is mosogattam!!!
ennél többet nem vagyok hajlandó csinálni:))))
fini rizseshús:)
anyósom küldött egy kis paradicsomos káposztát, én azt eszem ebédre
szeretem:))
Jajj, én nagyon örülök, hogy végre nincs az a hőség!
Azt tervezem, hogy nemsokára elmegyek kajának valót vásárolni, azt tervezem, hogy fincsi rizseshúst fogok főzni, mire a férjem hazajön a munkából.. :)
És ti? Ki mit tervez mára?
hát sokat felkelek pisilni, legalább 2x az éjjel, vagy 3x
viszonylag jól aludtam, de ebéd után tuti ledőlök egy kicsit:))
Köszönjük,mi is jól:)))
Tényleg nagyon jó,hogy itt a lehülés,nincs annyira melegem:))))
És tök jól aludtunk:))))
Ti?
sziasztok
köszönöm nagyon jól, végre megjött a várt lehűlés jó kis viharral és esővel az éjjel
ti hogy vagytok?