2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Jó reggelt!
Nagyon sokan babausznak itt, olvass vissza kicsit, vagy a naplókban is írnak erről sokat a csajok!:)
Mi is fogunk menni, csak a 3 hós tanácsadásra várok, hogy rábólintson a drnő is, aztán irány az uszi!:D
Sziasztok!
Látom strandoltok...
a babaúszást próbálja vki??
Ja!
Nem is veszek már szelvényt a jövő hétre, csak a nagyra hajtottam ezek szerint.
Nem gyarapítom tovább a szerencsejáték zrt. "vagyonát".. :)
Tyűű, nem tudtam!
A mázlista...
Hát nem is tudom... Nincs abszolút favorit. Most épp a spanyoloknak szurkol Ervin, ha jól tudom.
Én meg őszintén szólva a mai 5ös lottómnak szurkoltam, de nem jött be.
Sajnos nem én vagyok a szerencsés nyertes.. :(
rám sem az igazi legalább könnyebben félrekaptam szopcsihoz:))de így a három kendővel tökéletesen állt:DD
én csak kétszer kb 4-5 porcre mentem vízbe,betettem egy kiscsónakba Adriennt vízbe nem akartam még,öregnéniázós termál,a többi meg nagyon hideg, a babamedence is,csak pihentem Adrikával és néztem a fiúkat hogy mulatnak:)így elég volt a kendőálca,de ha rendesen kellene nem tudom mit mernék megvenni magamnak:(
Nekem nincs kimondott csapat! Mindig mindenkinek!:D Vagy a gyengébbnek!:D
Apa a hollandoknak, úgyhogy lehet nekik fogok ha bejutnak a döntőbe!
Azt hittem az, mert mindig írtad, hogy nézi, meg hogy félidőben fürdettek!:D
Majd elmagyarázom!:DD
Ez a tuti!:D
Szia Jutka amúgy!
Milyen volt a mai strand?:D
:)
Hát sajnos nekem is van még mit álcáznom. :(
Amúgy rám a régi fürdőruháim fölsője tuti nem jók.
A mellméret végleg megváltozott most már, vagy még visszamehet az eredetibe?
Apa szerint igen, szerintem közel sem annyi! Mondjuk apa horgászni volt éjjel és az alapján ítélte meg, de szerintem napközben nem vészes, meg folyamatosan írtják!
Arra gondoltatok, hogy vasárnap lesz a vb döntő? Mert olvasom, hogy Ervin is focirajongó!:D
Te hogy viseled, amikor ilyen keveset eszik?
Nekem nagyon fáj a szívem, mert a Kira nem egy nagy étkű, és ha még kevesebbet eszik, az már nagyon kevés!!
Az átlag az 700-750ml, de pl. ma csak 640-et evett....a védőnő szerint szépen fejlődik, és ne aggódjak miatta, hát én amúgy nem szoktam, de amikor este rádöbbenek, hogy csak ennyit evett....nagyon rossz-pedig látom rajta, hogy ez neki elég...
Amúgy a közvetlen nap senkinek sem jó, mindegy, hogy fehérbőrű vagy barna. Nálunk Ervin fehérebb és szeplős is, én könnyen barnulós vagyok, szerintem Bendegúz az én bőrömet örökölte, mert már most jó színe van, pedig nem teszem ki a napra sosem. Az árnyék tökéletes lesz, meg a víz persze.
Sok a szúnyog még mindig?
Enni én is nehezen eszek, de erőltetem, mert észrevettem, hogy ha nem eszek rendesen, akkor nincs annyi tejem.
Nálunk most nagyon dörög.....de szerencsére a Kirát egyáltalán nem zavarja.....és talán egy kicsit hűl a levegő az esőtől!!!!
Hát nekem sincs még fürdőruhám...
Bikinizés meg nem lesz idén, fel sem próbálom, nem akarok sokkolódni. :(
Ma láttam amúgy egy szépet, türkízkék színű volt, nagyon csinosan nézett ki a próbababán. :) Nem volt időm felpróbálni, Bendegúz behisztizett a bolt közepén, így jobbnak láttam, ha megyünk.