2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Jupijjééé...!!!
Remélem, ide is igaz. :D
Azt mondta most az időjós,idézem: "Visszavonhatatlanul itt a tavasz!" Ez aaaaz :DDDDDDDD
Ez Katónak is jó hír :)
Hajjajj...!!!
Alig fél éve voltunk együtt, mikor a nagylányom besikerült. Mikor kiderült, hogy úton van, már a felmondási időmet töltöttem Bp-en, és fél lábbal Sopronban laktam.
Ez így van! :o)
Én konkrétan fórum-függő vagyok,kell,hogy jöjjek és beszéljek veletek,ez már a napi rutinomhoz tartozik (nincs is nagyon más rutinom a főzésen kívül :P) :D
Így lesz, hidd el!
Én olyan vagyok, hogy ha felkötnének, se emlékeznék, hol, és mikor olvastam, de a lényeg megvan, mikor kell... :D
De nem ám! Nem lehet rá felkészülni...
Én már nagyon régóta, vagy 5éve éreztem, hogy szeretnék gyereket, és mégis megijedtem kicsit, mikor észbekaptam, hogy ő az én felelősségem lesz...
Remélem velem is így lesz :P
Mert én már a vásárláson meg a festésen gondolkozom,aztán már csak a Lány kell a kiságyába bele. :D
Ok, már iszom is!!!
plusz holnaptól megint elkezdtem szedni a Magne B 6-ot..
( Abbahagytam amikor elmúlt a hányinger, mert ugye azt mondják az is baromira hízlal..) De most épp annyira ráparáztam, hogy azt mondom inkább leszek bálna, mint hogy a babámnak bármi baja is legyen.
Terhestornára sem mentem, először maradjon abba a görcsölés.
a francba én meg már megint sparos pizzát eszek! félek h visszaszedem ami eddig lement míg itthon " lábadozok"...
Kíwa: én is eszem most a magneB6-ot reggel és este 2-2 szem, ezt javasolták a mintavétel miatt, meg amúgy sem árt, és minden másnap iszom a calciumsandozt!!uhh tegnap ittam vagy nem???
Te csaj! Vigyázz magadra!!! Legalább az útig pihenj sokat és vigyél magaddal is magnéziumot. Nyugodtan megihatod az ajánlott napi mennyiség 2-3-szorosát, nem lesz baj belőle!
korábban már mondtam, hogy az RDA, ami alapján mindent javasolnak, az a minimum mennyiség, amit be kell vinni, hogy ne alakuljon ki hiánybetegség... Szóval csak nyugodtan egyed nagyobb dózisban. ;)
Hát azzal nem lesz gond :P
Bújom a kismamás és babás újságokat,de ma épp azon filóztam,hogy lassan előről kell kezdenem az olvasást,mert a felét elfelejtettem annak,amiket az elmúlt pár hónapban olvastam.
Hehhh,felkelt a Lány :DDD Itt rugdosódik :P
Ne is gondolj rá,hogy jelentkezhet!Iszogasd a magnézium tablettát!Én magne B6-ot szedek,de nem minden nap,nekem ritkán fáj lent,sőt,szinte soha,de ha keményedik a hasam,akkor is veszek be.Néha meg csak megelőzésként...
Minden rendben lesz az utazás alatt! ;)
Ahová a szöveget írod, alatta van egy "Fórum babáinak táblázata" felirat. Rákatt, meglátod. ;)
Beszélgetni mindenről szoktunk. :)
:DDDDDDDDD
Én is ennék,nyami! :)Nyitom az ablakot ;)
Ma elmaradt a mignon,lusta voltam elmászni a boltba :S Na de holnap!!! :)
Halihó,
Megint begörcsölt a hasam, tök rá is paráztam felhívtfm a dokim aszisztensét/ főnővért.
Mire mondja, hogy pihennem kell többet, és csak akkor van baj ha rendszeressé válnak a görcsök, akkor azonnal menjek be a szülészetre.
Igyak magnézium pezsgő tablettát, attól el kell, hogy múljon.
Elvileg én úgy gondoltam, hogy ez a méh növekedése miatti húzódásokkal járó görcs, de már volt ilyenem és akkor mást éreztem, ezért a para.
A legdurvább, hogy ugye szombaton elutazunk és akkor mit csinálok ha ott rámjön a rendszeressé váló görcs????