2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
nekem a "nehezebb" tetszik de hétvégén kipróbálom!
az utcánk még 1 évig murvás..és ahol a kutyákat sétáltatjuk az is érdekes talaj..a nagyobb első kereket biztonságosabbnak tartom..de lehet a súly dönt majd..nem tudom:)
most hagytam el a 4. hónapot..még ráér:))))
a nagy dolgokat mi májusban kezdjük megvenni!
Szia Bogi!
Ti az atlantic,vagy a vector mellett döntöttetek,és melyik színben?
úgy látom sokaknak ez a kedvenc:)))
Mi is ezt vesszük..de én még most nem merem:(
Szia Regina! Olvastam a naplódban a babakocsi választást,én épp tegnap este akartam megrendelni az Espiro Atlantic-ot,de gondoltam "haza várlak" titeket,melyik mellett fogtok dönteni,nekem is ebben a színben tetszene,bár idegenkedem a piros-narancs kombinációtól..... sajnos én nem tudom személyesen megnézni,csak a mások véleményére tudok hagyatkozni.
Tudsz segiteni nekem :) ?
Szia!
Üdv kintről is "itthon" :D
Milyen kint a levegő, a "nép"?
Itt minden rendben, zajlik az élet :)
Üdv,
A.
Sziasztok!
Már ausztriából írok. :)
Kicsit fáradt vagyok, de hosszú volt a mai nap, 5kor keltünk, utaztunk, sétáltunk, Bálinték síeltek, sóbarlangoztam, úsztam és ettünk egy szuper vacsit.
:)
Most meg itt ülök a hallban és iszogatom a fehérborom, közben nektek írok. :)
Babuci még nem mocorog. :( Remélem most már elkezdi.
Ugye mindenki jól van? :)
Puszi Nektek!
A szálloda szuper,
Változó, egyszerűen csak jön, hogy na most csukódnak a szemeim. De leginkább délután.
Este pedig elaludni nem tudok, tegnap másfél órát forgoldtam :(
Sziasztok! :))
Nem tudom mi van velem, mostanában állandóan fáradt vagyok, rosszabb, mint a terhesség elején :S
:o)Akkor örülhet apuka is! :D
Nálunk elsőként képen törölte az apját,azóta is előszeretettel űzi ezt :D
hahó, megjöttem!
nagyon boldog vagyok, hogy érzem a picurkát, éppen az apukája hallgatta a pocómat és azt mondta, hogy megrúgta, áá mondom az nem lehet, és tényleg :) egész délután ficánkolt, még olyan pukkanást is éreztem :)))) na jó persze azóta tapogatom a hasam.
Én borotvával szőrtelenítek, az epilálástól teljesen begyulladtak a szőrtüszőim. Most meg nem is ajánlják.
Nálam igaz a sós-kisfiú dolog :)
Hát nálunk pl.a szex nem téma :P
Azért szeretem epilálni,mert ez csak tartósabb...Nagyobb értelme van,tény,hogy fáj meg stb.,de a szépségért meg kell szenvedni. Az idegesít csak,hogy az orvos miatt - 1 alkalom miatt csináljam meg?! ahhh,dilemma...