2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Kisfiú, mint az első :)
Valahol a naplómban van is kép a kukacról :DDD
Az nem jó, ha émelyegsz!
Fél időnél jártok? Lassan már mi is :)
Akkor nem sokára már fogod érezni ahogy mocorog :) ne aggódj!
Nem baj az, pár hét, aztán erősbben érzed majd.
Igen, nekem a 2. baba lesz :)
Sziasztok Lányok!
Ma dolgoztam meg ügyeket intéztem egész nap, nemrég értem haza, csak gyorsan odatettem a töltött paprikát.
:)
Nemsoká megpróbálok visszaolvasni, de szerintem nem jutok a végére....
Mindenki jól van?
Én émelygek egész nap, és még mindig semmi mocorgás. :( 20 + 1 hetesek vagyunk. :)
Húha :)
de jóóóó. az lesz az! :)
Sziasztok!
Én késő este leszek legközelebb, ha valaki akkor még fent lesz akkor beszélünk :)
Ha nem, akkor holnap!
puszi
Én is elköszönök!
Sziasztok! :)
Igen, én is félek attól, hogy ez sokkal nehezebben gyógyul. jajdenagyonjólenne ha nem kellene.:)
Elköszönök Lányok, indulnom kell a havi rendes bányászásra.:)
Előre szólok, nincs erről pozitv véleményem.
Én lassan gyógyultam, mire minden fájdalmam elmúlt 4 hét volt, kereken. Az első felállás nagyon rossz, utána már egyre könnyebb. Maga a szülés valóban fájdalommentes, csak éppen utána nem kellemes.
De ez is egyéni, ki hogy bírja a fájdalmat, mennyire viseli jó. Vannak olyan anyukák, akiknek kevébé fájt elmondásuk szerint.
Igen, a következő az életmódról szól, utána jön a szoptatás, majd az újszülött gondozása.
Ebből főként a szoptatás érdekel.
Szerintem is menj el.
Ez a tematika csak nagy vonalakban írja le, miről is fog szólni. Egy csomó hasznos dolgot fognak mondani, és ha bármi van, kérdezhetsz is.
Amikor én jártam Kiarával, tartott előadást szülésznő, doki, meg a kórházi védőnő is.
A videó meg nem volt semmi...
Jah, és lesz olyan előadás is, ami a szoptatásról szól, az is nagyon hasznos, sok jó ötletet lehet szedni onnan is.