2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
sziasztok, jó reggelt! bár én hulla vagyok, legkisebb kisfiam hajnali 4től 5percenként nem hagyott aludni...majd 6tól aludhattam is, hogy 7kor keljek és elindítsam a 2 nagyobbat oviba. szerencsére a papa vitte őket(lehet elaludtam volna a babakocsi tolás közben), mert egyedül vagyok, párom Németországban 2 napig..és a legkisebb persze édesdeden aludt 8-ig...:)
Kató85! a szakdoli menni fog, én is 2 gyerek mellett csináltam, igaz éjjel. Államvizsga is van még? az is húzós, de utána olyan jó túl lenni rajta! mindent bele, kitartás, és sikerülni fog!:)
hát ez jó, én a hójelentésedig nem is tudtam! :)
és szoktál néha átruccani hozzánk? én pont tegnap voltam Érden cipőt venni, de ott nem jártam sikerrel:)
Nagyon sok munka de én drukkolok, hogy babuci előtt letudd:)))
Ügyi vagy, menni fog!
Mindig csak pozitívan:
"Ügyes vagyok, Okos vagyok, Meg tudom csinálni!"
Sziasztok!
Remélem jól vagytok.én most keddig még nem nagyon vagyok, meg utána is attól függ, hogy mit mondanak a szakdogámra. ha esélyes a befejezés, akkor nekiugrom, és egy hónap nagyon megfeszített munka vár rám. egy kicsit még reménykedem, hátha.:)
Vigyázzatok magatokra!:)
itt is most kezdett el szakadni a hó, a kocsikon látszik kicsit, az aszfalton egyenlőre nem maradt meg, de ne is maradjon, mert nagyon morci leszek!:)
apa felajánlotta, hogy elvisz cukiba, vagy vacsizni, amelyiket választom, nehéz dönteni:)
Itt tegnap esett vagy 1-2 centi hó. Délelőtt egy nagyon kevés, aztán este sokkal több. Bár a végeredmény szerencsére nem nagy szám lett! :D
De már olvad, csomó helyen már a föld látszik. :D
Mostmár jöhetne a jóidő.
Múlt héten már volt olyan szép idő is, hogy vékony kabátban, alatta félvékony pulóverben, és edzőcipőben vittem a kiscsajomat a belvárosba vásárolni. Na ehhez persze először edzőcipőt kellett venni neki...
Képzeljétek, kinőtte a zoknikat, amiket szept-ben vettem és elvileg 23-26os méretűek. Most majd mehetek azt is vadászni, meg harizsnyát is, mert azoknak a fele is kicsi...
húúú csajok, szakad a hó! ez borzasztó!:o(((((
tavaszt akarooooooooook!
De jó,még egy lány!!! :o)
Én is átléptem a 60at,de attól tartok én megyek 70 fölé is.De nem zavar,majd leadom ;)
pusz
Sziasztok!
Nem tűntem el teljesen, csak félig... :)
Gondolom, nem sokan olvassátok a naplómat, ezért leírom ide is:
Voltunk pénteken UHon a kórházban (minő csoda, itt tudtak normálisan is vizsgálni). Gyönyörű-csodaszép, egészséges, és úgy néz ki, kisasszony. :) De nem tuti, mert nagyon szégyenlős volt, összeszorította a lábát. Egész nap ficánkolt, de nem akarta megmutatni, mije van. :D
Gondoltátok volna, hogy az UH fájhat??? Ha valaki korábban ezt mondja, kiröhögöm!!! De komolyan fájt, ugyanis őméltósága úgy gondolta, ha már ott van az UHfej, jó alaposan neki kell támaszkodni. Én meg azt hittem, kiszakad a hasam. A doki meg csak vigyorgott. :DDD
Viszont tök érdekes, hogy 15 hetesen éreztem a mocorgását, mert a méhlepényünk elől van... A másik doki csodálkozott is, mikor mondtam neki az időpontot...
Jah, és jelentem, elmúltam 60 kiló... Remélem, 6os is marad az eleje, bár Kiara tesz róla. :P