2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Ákos már esténként nevet, amikor előkerül a szotyis zacskó, néha nem kapok sózottat, csak simát, az sem gond, megsózom és mehet a rágcsa :-)
mondjuk az édességnél jobb
férfi hajat én is tudok vágni, Ákosnak én vágom, olyan átmenetet tudok csinálni, hogy csak na :-)
de női hajat nem mernék, főleg az enyém eléggé kacifántosan van vágva, sok benne a lépcső, hogy dúsabb legyen :-)
általában a férjem is besegít, de elől ahol látom és elérem megcsinálom, csak hátul segít a férjem, már 10 perc alatt végez ő is:o)))
nekem a fodrászat hobbi! sose tanultam, de sokaknak vágok hajat és festek is...a férjem mióta ismer nem járt fodrásznál és én is csak akkor megyek ha valamilyen fazont szeretnék vágatni, mert az saját nem megy:o)))
magadnak, ilyen ügyes vagy? nekem is van melírsapkám de nem tudnám egyedül kihúzogatni a szálakat.
köszi :-) én is jobban éreztem magam szőkén
Sziasztok!
Azért óvatosan a festéssel, a szőkítés semmiképp nem ajánlott, sőt inkább tiltott! A sima festés is csak akkor, ha ammónia és hidrogén mentes a festék.
Nekem a dokim inkább a szinezést ajánlotta, úgyhogy a terhesség kiderülése után én már csak szinezek. Elötte én is szőke voltam, de a baba a legfontosabb, úgyhogy most barna. Majd a szoptatás után lehetek újra szőke, de nem bocsájtanám meg magamnak, ha valami bajt okoznék...
Nálunk tegnap este volt az első mozgás! :) Legalábbis azt hiszem az volt. Nagyon lent van a babuci, a köldököm alatt és jobb oldalon. Ott volt ez a bizonyos nagy bugyborékolás és a szívhallgatóval is lehetett hallani ahogy a víz bugyog. :)
Egyébként szerintem a tejtermékeken kivül az időt sem bírja a poronty, a kefírt azonnal visszaküldte és azóta is émelygek. :(
szia Kató :-)
jó csak olyan ijesztő volt tegnap este, amikor tudtam, hogy egész nap semmi, és este is vagy fél órát könyörögtem neki, hogy kisfiam legalább 1-2 rúgj hogy anya megnyugodjon
amúgy a szőke sokkal jobban állt neked a képeken, mint a barna! csak megsúgom, titokban:o)))
én simán melírozok, itthon magamnak és nincs semmi baja, tök jól sikerül...
Szia!
Persze,hogy van.nem pöröghetnek minden nap ugyanolyan aktivitással.
mostmár tudom,, de csak az uh miatt, eddig fogalmam sem volt hogyan helyezkednek el:o))))
nyugodtan festhetsz hajat, én simán festek... a mai festékekben már nincs ammónia, ami veszélyes lehet, és nem árt a babának...
persze, elhiszem, ilyen időben én se szívesen mozdulok ki! utálom már a sok havat! hol a tavasz????
meg ülni sem jó mindig, jobb elfeküdni egy kicsit, jobb a babának is!