2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Valami történt a vesémmel. :( Szerintem rányomja a lábát a kis szaros, mert nagyon fáj. :(
Pedig most indulok talizni a barátnőmmel, akit több mint 2 napja nem láttam. :(
Asszem léptem csajok, szép estét, holnap is találkozzunk. :)
Puszi
Én eddig nagyon örültem a súlyomnak, most megijedtem. 7 kilónál tartok 23. hétben. Hirtelen indult meg.
Akárki akármit mond, sokallom.
12-15 kiló lenne számomra az álomhízás.....de azt hiszem, ezt nem én döntöm el.
Zavarnak picit a pluszkilók, nem tehetek róla.
Szeretek terhes lenni, de bálna nem akarok lenni, hanem amolyan kis hegyes pocakú fitt kismama. :)
Csajok áruljátok el nekem, a terhesség mely szakaszában hízunk legtöbbet?
Én most a 2. végén brutál nekilendültem a kilóknak (ugyanannyit eszek, mint máskor) de van aki szerint a 3. szakasz a legdurvább, a terheskönyv szerint viszont a 3. trimeszterben már nem is szabad sokat hízni.
hát akkor miért csodálkozol???:o))))))
most akkor még jobban felerősödik ez az érzés...
Halihó csajok!
Látom elvagytok, hogy érzitek magatokat?
Kicsit elaludtam közben.. :)
Szóval, a 3 nap attól függ, hogy mikor szülsz. Mert ha éjjel, akkor azt hiszem, hogy a 4. nap engednek ki, amúgy 3.
De hallottam olyat is, aki saját felelősségre hazajött elöbb.
A skandináv országokban az otthonszülés a gyakoribb, ha kórházban akarsz szülni, akkor csak az utolsó pillanatban mehetsz be és szülés után csak 6 órát maradhatsz bent megfigyelésen, különben keményen perkálnod kell.
Igaz, ott a kórházak egy orvost és egy szülésznőt előre biztosítanak neked az otthonodba a szülés idejére, akik mindent hoznak magukkal, még egy kezdőcsomagot is. És 10 percen belül mindenhol van elérhető kórház vagy ügyelet.
Náluk ez az olcsóbb megoldás.
Egyrészt a videó hatására sőt főként azért :) Mert két császár után szeretnék legalább egyet tökéletes élményként megélni ugy hogy láhatom páromat a picikénkkel :)
Igen a Szent Imréről is sok jót hallani :)
de nekem a szőrkontaktus az álmom :P ;)
miért? hisz más kórházról is annyi jót mondanak..pl. Szent Imre.
mondjuk nekem ez lett volna a másik favoritom, ha nem találom meg Kiát...
:)
Mig mentem Bettiért Apára rázudítottam minden infót telefonon amit ma megtudtam tőletek :D :D