2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
:) :) :)
Finom is mindkettő :)
Én is vettem most rendes és koktél parit is dögivela hétvégére.
A bio zöldségesnél, úgyhogy édes mint a méz. :)
Sziasztok!
Az tuti, hogy a kisfiatok medvehagymával a kezében fog világra jönni! :DDD
(Az én Babócám meg paradicsommal... :DDD )
Na, én is megjöttem a hétvégi nagybevásárlásból. Út közben megebédeltem az olaszban. Ettem medvehagyma krémlevest, petrezselymes fasírtot párolt kukoricával és házi limonádét ittam hozzá. :)
Isteni volt és nem volt 1000 Ft az egész. :)
Elindultam haza.
Pussz mindenkinek.
sziasztok! voltam a háziorvosnál, mától táppénz, de nem bánom, mert érezhetően többet igényli a szervezetem a pihit...anyósomnál ebédeltem, ott voltak a lányok is, megmutattam a képeket az öcsi-pöcsijükről, és a kicsi közölte, h szerinte rá hasonlít:))(teszem hozzá, ő egy az egyben az apja, csak lányban)tök ari:))most kimentek a kertbe szedni nekem tulipánt, én hazajöttem addig ledőlök kicsit:))
jah és SÜT A NAP!!jippíí:))
Pontosan,nap mint nap felkelni elkészülni,bejönni,hazamenni. Míg otthon sem lehet unatkozni csak nem kell időre csinálni mindent.
Minisztériumban ügyintéző.
Igen elég kevésnek tűnik, de nap-nap után átélve :S
mivel foglalkozol?
De hamar elröpül,mondom én aki már csak 9 napot dolgozik...
Még hány napod van a melóhelyen?
Vágod a centit ??? :D
Amint beléptem a lakásba akkor esett le :(
Arra gondoltam h elküldöm scannelve az emil címedre, sőt az új újságomból is ami volt, szóval bónusz cikkek is mennek :D
De tudom az emil címed??? Privi???
Persze, sima utunk volt, és nagyon jól aludtam, és igen, már nem győzöm kivárni a csomagot.:)
jól ki is takartítottam, hogy titsza lakás érkezzenek a babás cuccok, na jó, nem azértakarítottam:D
nálad maradtak a cikkek:(
Szia Kata,
Rendben hazaértetek?
MM amint lefeküdtem kezdett az esti edzésébe, és képzel a bordám alatt kinyomta az édes kis tappancsát :D
Ma érkezik a csomag gondolom tiszta izgalomba vagy, én abban lennék :)
Sziasztok,
Végre a heti sar után ma végre szuper napra keltem :) kirobbanó formában vagyok :D
Már csak 9 munkanap napi 6 órával !!!
Május 3-án megyünk a kötelező UH-ra, de akkor már nem dolgozom :) 7-én meg jön az én tündéri védőnőm (ált. ő jön, eddig 1X voltam én nála)
Mióta a Venasatot szedem nincs hajnali lábgörcsöm :) pont egy hónapja !!!
A doki majd csak május 12-én akar látni legközelebb, a most szerdai randink után.
ÉS megérkezett a babakocsi a boltba :) lehet érte menni :) de szerintem majd csak jövő héten megyünk érte,mert akkora ígérték a matracot, meg akkor veszünk meg egy jó pár dolgot,mert 50ezer forintonként 5000ezer forint értékű levásárolható ruhakupont adnak ajándékba :D szerintem ez tök jó!!!
Nekem a keresztcsonti csigolyáim akarnak szétmenni. pont olyan okból,mint amiért nektek a szeméremcsontotok fáj.
Készülünk a szülésre:)
Na, most hogy beszélünk róla, gyorsan meg is rendeltem a bookline-on a Leach, Penelope:
Picik és kicsik -et. Aszondják, ez a másik biblia a suttogó mellett..
Igaz, hogy most még Peter Mayle-t-olvasok, vhogy az jobban letud kötni..