2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Beszéltél már ezügyben dokival? Lehet, inkább most kéne, még szobatisztaság előtt. Szerintem a műtét és az utána lévő fájdalom vissza fogja vetni a szobatisztaságot. Csípni fog a pisi, és össze fogja kötni a fájdalmat a WCvel. Hisz még maga a WC is újdonság lesz.
Vagy rosszul gondolom?
En is igy tudtam,es nem is nyultam hozza,e arra is gondoltam,hogy mi van akkor,ha a doki eszrevette mar most,hogy szuk neki,es azert mondta hogy huzogassam.Ha meg eszrevette,hogy szuk,akkor miert nem mondta?
En mar teljesen osszevagyok zavarodva,eddig sem piszkaltam,csak nagyon ritkan,es a leheto legovatosabban,ezutan is igy fogom.Ha meg szuk,es sebeszhez kerulunk,hat istenem,nem mi leszunk az egyeduliek.
Nehogy tovább húzd, mint amit a bőr enged!
Amúgy szerintem ez nem huzogatás, hanem inkább genetika kérdése... Ezzel nem azt mondom, hogy egyáltalán nem kell húzogatni később sem, de ilyen kicsin max. tényleg annyit, amennyit a bőr enged. Csak ugye ennek az a veszélye, hogy a kicsi mozdul egyet, vagy ránt egyet magán, megfeszíti magát, vagy mittomén, aztán máris kész a baleset - gondolom én, de tapasztalatom két lány mellett egyáltalán nincs. :)
igen,es meg elismert gyerekorvosnak tartjak:)
milyen korban latszik egy fiucskanal,ha szuk neki?tudja valaki?
koszi:)
meg most utananezek...
Es ez meg semmi! A doki akkor fel is huzta neki,latni kellet volna hogy...
Adam forgolodott,kapalodzott a labaival,latszott,hogy faj neki.Felhuzta teljesen,azt a pici eretlen valamit,valami lilas "csunyasag" latszott alul,szornyu volt meg nezni is!Adam akkor kb 6 honapos volt,szegenykem:(
En is erre gondoltam,meghogy en ugy huzigaljam neki,hogy beverezzen...
meg ha beverzik,ne ijedjek meg!
en nem fogok szandekosan fajdalmat okozni a gyerekemnek!
es ahogy latom,semmi gond nincs vele,a bor szepen mozog,remeljuk nem is lesz gond:)
Anita!
Nehogy félreértsd, igazából nem neked szól, hanem a doki hülyeségének!!! Merthogy ez az: HÜLYESÉG!
Ezen én is elgondolkodtam: miért is nem baj, ha bevérzik???
Nem vagyok EÜ-s, de nálam a vér sebet jelent, amit aztán csíp a vizelet.
És egyébként is, hadd ne kelljen már addig és úgy "cibálni", hogy bevérezzen... :(
Már bocs, de ez hülyeség. Miért lenne jó, ha bevérzik????
Nem kell erőltetni, a dokink azt mondta, hogy ez egy elavult szemlélet és hogy rengeteg gyereket megműtöttek anno idő elött, ami butaság volt.
Mi semmit nem csinálunk vele és nem is nyúlok hozzá minimum 2 éves koráig.
Szia!!
Én szoktam neki csinálni kb:2-3 naponta de szépen feljön Patriknak!!
Már egész pici volt Én akkor is csináltam!!
Szerintem nem lehet ezzel ártani ha elöbb "tornáztatjuk"mint 1 éves!!
Szia!
Nekünk a dokinéni mondta hogy kell, én minden nap huzogatom picit de csak nagyon finoman.
elvileg 1 éves korig nem kell, de ebben is megoszlanak a vélemények. én huzogatom Csonginak ha eszembe jut, neki egész szépen fel lehet húzni csak látszik hogy le van tapadva. Gellértnek nem lehetett, és a mai sem lehet felhúzni rendesen, így tuti vár rá egy orvosi beavatkozás, nem is olyan sokára, csak legyen végre szobatiszta.
még családom belül is egyénfüggő. akkor van baj, ha begyullad és piros lesz, akkor megcsinálják hamarabb, mármint kicsi korban...