2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Nem szülök még lányok. :)
Csak a jóslók vannak, amúgy már el is múlt. Csak nekem ez az idő nagyon rosszat tesz.
Már odaraktam a tökfőzit, sertéspörit és Aldi bácsi sütött nekünk cseresznyés-puddingos tortát. :)
Én istenit csináltam és a világ legeygszerűbb módján.
Lefagyasztottam az epret megmosva, felszeletelve, kis menta levéllel és vaniliás cukorral. Kb. fél - 1 óra alatt megfagy. Felszeleteltem egy kiwit, de ezt ki is lehet hagyni. Beleraktam a kiwit és a fagyasztott epret egy hosszúkás edénybe, annyi tejet raktam hozzá ami éppen elnyeli és összeturmixoltam. :)
Egyből jéghideg, nincs benne adalék és valami isteni. Jó sűrű is.
miket meg nem érez a párod??:o))))
de vigyázzatok az együttléttel mert beindíthatja a szülést!:o)
egyébként nem érezheti, csak ha nagyon érzékeny a fütyije, már bocs, de szerintem nem érzékelhető, max kézzel...
Sziasztok! szép napot mindenkinek! látom nálatok is esett az éjjel és egyben vagytok még! Jött egy kis hidegfront ide, de úgy látszik elég kicsi volt, jövő héten meg jön a "nagy meleg", szóval valszeg mi nem sietjük el a jövetelt. Akkor most egy kis babaszünet van. Mi azt terveztük nagybevásárlunk, mert ki tudja, jobb túl lenni rajta most még van erőm sétálgatni és semmim sem fáj.
Szerintetek a párom érezheti ha együtt vagyunk, h milyen állapotban van a méhszáj? mert kb pár hete említette meg h milyen puha lett a korábbihoz képest és nemrég mondta h mintha valami út(kapu) :) lenne neki de csak picit. Azért kérdezem mert orvos soha nem nézné meg. ők érezhetik?
Sziasztok!
Hogy birjátok ezt az esős időt?
Látom egyenlőre nincsen újabb babánk...:D
Nekem azért ez az idő kicsit jobb mint az a 32 fok amikor mozdulatlanul is izzadtam és Dorci is sokkal aktívabb :D
Reni ne csináld még majdnem ugyanannyi időd van még mint nekem a szülésig...:-))))
Ráértek még nem kell úgy sietni:D
Ááááá, nem lesz gond. 0 fokos lepénnyel, tökéletes flow-val.
Már be is vásároltam.
Rohadt nagy akciók vannak az Aldiban, bevásároltam a hétvégére. :)
Domi kérdezte a görcsölgetéseket..azt mondta készüljek, hogy sűrűn lesznek..
azt mondta, hogy készül a méh a szülésre és a görcsi pozi tulajdonsága, hogy még jobb a keringése a lepénynek! És ilyenkor sok pihi!
Ne nagyon szaladgálj:) Még korán van..fejletlen még az a tüdő..mondhat bárki bármit..
Jó reggelt lányok!
Láttátok a gólyás képeket Bogyeszkusz naplójában? Nem tudok betelni velük, annyira gyönyörű kis hajas baba Zoé :)
Na jól van akkor. :)
Igen, most már Katival kell tartani a kapcsolatot.
Ő majd mindig szól neki mindenről.
Érdekes, hogy mindketten ugyanazokat mondják. :) Hogy nem szabad sürgetni, meg hogy marad végig. Én ugyanezeket hallom Katitól. :)
Habár most éppen kb. 15 perces fájások vannak, de sztem csak a vihar miatt és csak jósló.
Ki is megyek vásárolni. :)
sziasztok! látom korán keltetek!
én olyan kómás vagyok, csak aludnék és aludnék...a fiam egy nagy hisztivel indította a mai napot, így megalapozta az én hangulatomat is....most bezzeg szépen vonatozik mellettem...
persze itt is esik, így még ki se tudunk menni...
:)
emlékszel mondtm, hogy én megőrülök ha mostantól hetente kell mennem majd 8 ezerért..
Rákérdeztem, hogy akkor randizunk hetente? ondta dehogyis! Ő se nem nyúlkál többet és csak lehúzásnak tartja..
Azt mondta Kati a legfontosabb..és ha ott bibi van, azonnal csináltat Kati egy uhut és ha kell hívja őt telcsin..szóval maximálisan megnyugtatott:)
Annyit kért,hogy a 38. héten majd nézzük katival az ügyeletét (most még nem tudta, mert variálnak bent) és szeretne ügyeletben megnézni uhun:)
Mondtam neki, hogy akkor már szüljünk..ne uhuzzunk:DDD kinevetett:) azt mondta szerinte nem jön előbb..és ne is sürgessük:)
köszönjük:)
Háát ha bent marad végig, akkor 3400 körül lesz:)
Doki azt mondta bent marad..azonnal mondtam, hogy remélem nem lesz igaza:DDD