2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Van benne valami, de én most azért nem szórakoznék...
Becslésre 2700 gramm, jobb neki odabent. Meg én nagyon akarom azt a 10ét. :D
hmm...
Akkor most ne igyak. Se tonikot, se bitter lemont. :( Pedig néha jól esne. De én 10én akarok szülni, úgyhogy most stopp van. :)
Namostakkor, hogy is van ez a tonik???
sötét vagyok, világosítsatok fel. :)
Szia!
Szép estét. :)
Nyúz az uram, hogy most ő akar netezni...:)
Egye fene ide engedem.
:)
Lányok, puszillak Benneteket, szorítok mindenkinek, hogy gyorsan és könnyen megszüljön amikor akar. :)
Milyen jól hangzik....
Én beneveznék akkor a vasárnapra, 4 max 5 órányi szüléssel, szép babára. :)
puszi
Nem érdekel a meccs, csak viccből mondtam, de az tény, hogy szívesebben szülnék amikor a dokim ott van, sajnos nemsokára szabira megy, tehát még ez miatt is sürgetném picit a gyerkőcöt.
(Remélem a doki nem vb rajongó....)
Igen, ez valóban így van, ezért szeretném, ha nem a doki döntene.
De erre nem gondolok. Pozitív gondolkodás! :)
Sziasztok!
Szorítok, hogy bejöjjön, de vb meccs az lesz vasárnap (argentina-mexico és angol-német), de gondolom ez a legkevésbé fontos.
tudod mit mondok? Talán jobb is.
CSak Ákoskámnak is jobb lenne magától kibújni, nem a doki megindítására...
:)
Tonicot kérek!!!!!!!!!
Jájj, dejóóót röhögtem. :DDD
Küldök neked egy gólyát, vasárnapra pont odaér. De ha gyorsabb lesz, be ne engedd addig!!! :D
Én vasárnap szülök. ÉS punktum.
Akkor lesz ügyeletes a doki, akkor adja le a szolgálatot a tűzoltó férjem és akkor talán vb meccs sem lesz...
Én vasárnap szülök. És pont. :)
(De ha bejön, basszus tényleg veszek lottót)
nem tudhatod...:)
De megmondom őszintén: én se a frontokban, se a tonicban, se a lépcsőzésben nem hiszek.
a szexet meg mostanában nem próbáltam...:)
elnézést :( most elmegyek szégyellni magam egy kicsit :D
remélem is h megváltozik. bíztam már mindenben de a hosszú séta nem jött be, a fűszerek sem, összebújás sem, talán a holnapi eső. de frontban sem bízhatok mert az nem lesz az elköv. 2 hétben