2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
igen, ezért mondtam, hogy ilyenkor erre gondolok.
De minden szavaddal egyetértek.
Ez az állapot minden 3. nap boldogság, minden többi nap szorongás, aggodalom, izgulás, unalom, kellemetlenség, fájdalmak....
De jó!!!!! :)
Nemsokára babázunk!
Ákoskáám gyere már kii!!!!
nekem van almalevesem és dinnyém..
tegnap este betoltunk 1-1 aldis kis pizzát..ma nem kéne sokat ennem:DDD
van egy nő..keresem a dvd-t..megvan mind tőle..gyaloglós, menetelős..igazi kardió..
hátha jövő héten beindul tőle:)
sziasztok! van új baba?
mi most értünk haza az NST-ről, minden rendben, bár a doki szerint akár a héten szülhetek annyira lent vannak, mostmár mindketten...a lánykám ma extra nst-t produkált, már azt hitték baj van, olyan magas szinten vert végig a szíve, végig 180 körül volt, nem akart megnyugodni, de az uh-n minden rendben volt, így megnyugodtunk...
jövő hétig azért jó lenne kihúzni...
igen..barátnőmmel ez visszatérő probléma..
nekem szarul esett amikor el sem engedtem a hánytálat...ultraszarul voltam..majd azt kaptam meg a barátnőmtől együttérzés helyett, hogy bárcsak én hányhatnék..
Jó reggelt Lányok!
Ki hogy van? :)
Én jól aludtam megintcsak.
Már összepakoltam a konyhát, és megettem a lazacos szendómat. :)
Torna: Ha valaki nem tornázta végig a terhességet, akkor nem szabad a végén elkezdeni. Ugyanis ekkor már nem tesz jót, felemeli a pulzusszámot, légszomjat okoz, ami nem tesz jót a babának. Ugye tudod Bogikám, hogy miért? Ki sem mondom...
Szóval már ne kezd bele! Sétálgass a kutyikkal, az bőven elég.
Ki mit csinál ma? Mit főztök?
szégyen..de én nem olvastam semmit..
míg terveztük a babát faltam a kismama magazinokat..majd teszveszen évadokat vettem fillérekért..azzal a céllal, ha otthon leszek pocakosan, olvasgatom..de egyszerűen az elejétől fogva nem köt le..
most be vannak dobozolva (újságok)..ha valakinek közületek aki Budapesti..kell, akkor szóljon és házhoz visszük:)
Mert, hogy adókártya is kell a gyereknek?
Most már kicsit kezdek besokallni?
Minek????
Nem akarok panaszkodni, van, aki szívesen cserélne velünk, akik hiába próbálkoznak, csak sóvárognak a terhesség és kisbaba után...
Rájuk kéne gondolni, mikor itt nyavalygok azért, hogy unatkozom.
Frissen szült barátnőm meg nyavalyog, hogy hulla fáradt. :)
Irigylem...
Az a jó, hogy süt a nap és még van szekrény, ahol csak kétszer raktam eddig rendet, talán feltalálom magam...
De a kismama szakirodalomtól is herótom van már
Ja, hát akkor neked a kertes ház a torna! :)
Én lakótelepen max lépcsőzni tudok, de nekem kell a mozgás, nem lenne erőm szülni, ha egész nap ülnék...
Viszont akkor ne tornázz, csak vigyázz magadra, mindent óvatosan, bár már sokat nem ártana a torna, max beindítaná a szülést. :)
Én múltkor nagyon összevesztem szegénnyel, én voltam a hülye, hisztis.
39+3 ban vagyok és néha rámtör az "én már sosem szülök meg" érzés.
Meg amit írtam az előbb, az itthoni unalom.
Én, aki pörög ezerrel mindig, napi 12-16 órákat dolgoztam mindig, most meg itthon ülök egy fotelban. Kikészít. Én nem ilyen vagyok. Ezt nem bírom.
Asszem a lányom megfordult...
Mármint még mindig koponyavégű, csak eddig mindig jobbra volt a gerince, balra ütött-rúgott. Most meg fordítva. Bár egyszer már csinálta ezt, tartott is vagy 3-4 órát, aztán visszafordult. Kíváncsi leszek, most így marad-e? :)
volt egy vetélésem 1 éve..tornázni nem mertem az elején..majd a hányás 8-9 hétig..utána nem tornáztam..dokim azt mondta ne a 7. hónapban kezdjem el..
deeeee!
Még várok pár napot és jövő héttől óvatosan tornázni fogok..csak hogy beinduljon:)
De mivel hatalmas a házunk..kert, 2 kutya..én nagyon sokat mozgok:)
Most pl porszívózás vár..alul 100 nm..az már egy könnyű kardiózás:)
nekem van egy kismamaszoknyám, egy gatyám és 3 túrkált felsőm. Azt szevasz.
De azért kiegészítőkkel fel lehet dobni, szerencsére a saját ruháim jók rám, a gumis nyári szoknyák közül sokat tudok hordani.
:)
Mozogni picit most is lehet, nekem napi 20 perc torna segít, jobb a közérzetem.
Én inkább az unalommal harcolok itthon.
Párom nincs itthon, mosni nem kell, takarítani nem kell mindennap, ebédünk van, tv-zni nem akarok, aludni nem tudok...lassan megy az idő.
Egyszerűen nem találom már fel magam. Ez bosszant.
Mások strandolnak, nyaralnak, pihennek, én meg itthon gubbasztok....nem panaszkodás, csak a 9 hónap nem ment ilyen lassan, mint ez a pár nap...