2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Na, csak nem? :)
Te leszel a frisshusi a táblázat "már babázik" részében?
Egyébként jobban vagyok már, a pocim keményedik, de semmi más jelem. Azaz odalent még mindig feszít kicsit.
hát, nem bánnám, ha kb. úgy járnék, mint Bea. :D Bár én megelégednék azzal is, hogy fájások nélkül kb. 5 centire nyíljak. :D (Kiarával 10 órámba került félről 1 ujjnyira nyílni, majd másik majd másik 5be 4ujjnyira...)
Dehogy szidlak!!!
Azért, mert esetleg nem jött be a javaslatod? Ugyanmár... Jószándék vezérelt, nem lesz miért haragudjak. :)
Köszi :)
Én a reggeli vércseppek után láttam, és azóta is. Barnás/véreses darabos nyálkás nyúlós "takony".
Magnézium: elég régóta nem szedem, a görcs jel/tünet, mint a fogfájásnál a fájdalom. Attól, hogy elnyomom még ott van és lennie kell, hisz a szülés közeledtét is jelzi főleg a végén.
Előtte, persze szedtem kúraszerűen, a 34. hétig, de csak, hogy Picur ne akarjon előbb kibújni. Nekem a dokim mondta, hogy így kell csinálni.
Remélem bejön. De ha nem szidj nyugodtan, elfér rajtam.:)
Juci! Nem, nem voltunk pacit nézni. Anyósnál voltunk, azután meg süttem főztem.:)
A gyerek meg nem akar kijönni...
Anno amúgy nekem is mondta a doki Sopronban, hogy nyugodtan szedhetem.
Szóval úgy tűnik, ahány doki, annyi vélemény...
Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy nyugodtan szedjem a magnéziumot. Én lassan a 38 hétben vagyok és szedem. Mondtam neki, hogy én úgy hallottam, hogy 36 héttől nem lehet szedni...erre ő azt mondta, hogy hülyeségeket beszélek.
Tehát én szedem.
Köszi :)
Neked mikor ment el a nyákdugód?
en ugy tudom furodhetsz,en is furdok,es nyakdugo nekem sincs!
ha magzatviz megy el,akkor mar nem ajanlott,de azt is hallottam,hogy meg akkor is lehet,mert az urulo magzatviz nem engedi befele a bacikat.
Okés, próba cseresznye, max. visítok éjjel. :)
Köszi a tippet!!!
Szia,
Voltatok pacit nézni???
Én mondtam Robimnak h ne röhögtessen, főleg ne a wc-n mert úgy feszülök, hogy nem akarom, hogy Manó haja vizes legyen a végén :D
A dokim azt mondta, este menjünk egyet sétálni :) végül is a gravitáció nekünk dolgozik :)
Uh, az nagyon nem jó :((
Én nem szedem, de néha görcsölget a lábam :(
Magnézium:
Kiarával végig ettem, és még most is szedek valamennyit. Tudom, hogy le kéne állni vele, de így is érzem, hogy éjjelente görcshatáron van a vádlim, hát akkor mi lesz, ha leállok vele???
Innen is kukk...
Én sem vagyok jobban, nekem ott lent fájnak a csontjaim, alig tudok menni... Állni, ülni nem jó... :S
Kukk!
Hát, csajok, végem van...
Keményedek kicsit, odalent úgy érzem, kiesik a gyerek, Felem szerint lejjebb ment a pocakom, de egy darab fájásom sincs.
Mikor elmentünk elé a melóhelyére, közölte, hogy szól az anyukájának, hogy már a végét járom...