2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Ez tök jó.:) Jó vétel volt az a ruhácska pedig féltem, hogy csak dísznek veszem:D
Köszönjük!!!!
Alanah a doki mit mondott neked ma?
Hívott Jucus, elmesélte nekem is a történteket, még elég kába szegény, de most gyűjti az erőt a zuhanyzáshoz meg hogy bemenjen majd a picihez az inkubátorhoz. Sokkal pontosabbat nem tudok, de a helyzethez képest egyelőre jól vannak.
Ha bármit megtudok én is, írok!!!
oké átadom, jaj és utólagos engedelmeddel továbbítom a tőled kapott rucit is bettibea Csongijának...
Én is csatlakozom a Katóhoz! Küldjük az energiát és sok-sok szeretetet!!!
Ha csak kicsit is az anyjára ütött, akkor erős gyerek, és kutya baja sem lesz.:D
Ha beszélsz vele:nagy puszit küldök!!!
jóóó, nyugodjunk meg, biztos semmi baj nem lesz, mert nem lehet, csak én is kétségbe estem, adtam neki pár császáros tanácsot, és hív majd....
Én le vagyok dermedve csajok teljesen...nem tudok mit írni :-(. Mindig is ilyentől tartottam,hogy vmi baj is lehet a végén. Remélem csak átmeneti zavar és nincs komoly gond :-(.
Igen, ez nekem is figyelmetlenségnek tűnik, különösen, hogy a vége felé neki gondok is voltak a vérnyomásával...
Nálam nézték az uccsó UH-on a szívbillentyűket is.
De ami jobban felháborít az az, hogy a vérnyomásával nem foglalkoztak megfelelően... :(
170-es vérnyomi???????
Nekem egyszer sem mérték, míg a szülőszobán voltam, pedig 11től reggel 6ig tartott... Jah, és utána, a megfigyelés alatt sem.
Hát hallod, nem csodálom, hogy nem emlékszik mindenre. Hullafáradtan hallgatni a dokikat, mikor az jár az agyadban, hogy "Istenem, miért nem sííírt???"
Nem lehet egyszerű...
Nagyon szorítunk nekik. Te pedig tényleg próbálj megnyugodni! Engem is felkavart,de Beninek nyugodt Anyu kell!Ha bármit megtudsz szólj.
Sziasztok!
Most értem haza, visszaolvasok!
Juci írt reggel amikor megszületett a baba, de csak most olvasom, hogy problémák adódtak :(((( Nagyon szorítok!!!!!! minden rendben lesz!!!!
jah és Jucus vérnyomása iszonyat elszállt, vmi 170 fölé, hogy a francba hagyhatták nem értem...
Sajna nem mindent vesznek észre. Azt igen, ha nem fejlődik rendesen a 4 kamra, de pl. én nem vettem észre, hogy megnéznék, hogy a szívbillentyűi jól működnek-e a kicsinek. Meg szerintem nem is lehetne akkora felbontást csinálni.
Én tényleg azért szorítok, hogy csak annyi legyen, hogy megkeverte őt a császár.
úgy látszik, Jucus csak kulcsszavakra emlékszik, tónus,szív, bőr ilyenek, meg h nem hallotta ő sem, h felsírt volna....én meg itt próbálom összerakni a dolgokat
A szívem szakad meg, mikor ilyeneket olvasok. :'(
De reméljük, csak átmeneti zavar, és a dokik semmit nem fognak találni. Azaz egy valamit találhatnak: azt, hogy MINDEN RENDBEN!!!
Jajj istenem... Nem lehet semmi baj!
És ezt eddig nem vették észre a babánál???????
írok, amint tudok vmit, csak olyan rossz volt hallani...
Raádásul Beninek is kötőhártya gyulladása van, hogy a picsába nem tudom...kész vok..
szegény csak éppen megpuszilhatta, annyira átérzem, velem is pont így volt, 2 puszi és vitték is el annó Benikét...
Na megyek pihizek egyet. Később még jövök. Sziasztok! Szép délutánt mindenkinek!
Te meg nyugodj meg egy kicsit. Tudom, hogy felzaklatott, de nem szabad idegesnek lenned. Kell a tejcsi a fiadnak.
Hát tényleg nem. Várjuk a fejleményeket. Bízzunk benne hogy minden rendben lesz és szorítunk nekik!!
nem sajnos, még nem tudjuk mi van, sztem minden okés lesz, de Juci 20x órája nem aludt, szegényem tényleg ki volt, azt mondja nem nagyon emlékszik arra sem, h mit mondtak neki a babáról, 15kor kelhet fel, és akkor megy érdeklődni, majd hív, külön szobát intézett neki a Robi, tiszta ideg vagyok....
Istenkém, remélem nincsen baj!!!Nem lehet semmi baj! Szorítunk nekik! Robika ne csináld ezt anyáékkal!!!
Jaj Szegény!!! Majd informálj! Nem akarom még én is hívni, pont elég lehet neki a szitu!!!!
Uhh...
Szorítunk ezerrel.
Ezek tényleg nem jó hírek. :(
További ajánlott fórumok: