2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Jajjj de kis ügyes! :)
Basszus,már lassan az én gyerekem is sétálni fog! :D
Szia :)
köszönöm szépen én jól most voltunk ugy pelusért hog manókámat végig gyalog vittem :) És ő jött csak hazafelé nyafizott már akapu elött igy alépcsőn felhoztam :)
:O az nem a szomszédban van...
Rendben van :) Már irtam ez ügyben várom a választ és akkor megcsinálom a saját kis táblázatunk :)
Tuti hogy ilyen lesz mivel te is olyan vagy ;) Na mi most értünk haza pelusvásárlásból :D
:D:)
Néztem azokat a gatyókat tegnap én is,de sokallom az árukat...annyi pénzért már levi's farmert kapnék...Itthon én is mackóban nyomulok,mint általában mindig :) Asszem karácsonyra gatyát kérek az uracskámtól :)
teljesen lehidaltam utána meg rohogtem mondtam is magamba hogy ez nem igaz
szia orsi nekem is nadrág gondjaim voltak de kaptam egy pocakbetétes nadrágot amit álitani lehet ugy hogy az jo itthon meg melegitobe vagyok.Reggel a lányom azt mondta nehogy csináljunk oda még egy gyereket mert akkor ikrek lesznek és csak egy kiságyunk és babakocsink van.Ezek szerint este hallot valamit
Szió Bea!
Nálam sincs semmi különös,csak hogy növök,és egyre kevésbé érnek be a gatyáim...Mi lesz velem karácsonykor?! Azt hittem,ráérek majd jauárban nagyobb gatyók után nézni...
Veletek mizújs? Babád jól viselkedik és nem csinál neked rosszullétet? :)
hál istenek csak a cickom fáj amugy semmi gond de reggel olyat szolt a lánykám aki 14 éves hogy elájultam
köszönjük a kedves kérdést, én már túl jól, szinte rossz, hogy ilyen jól :) hát te?
hát még jó kérdés. 2 biztos anyanyelv, a 3. csak idegen nyelv lesz szerintem. De okos baba lesz, enm lesz baj :D
sziasztok lányok mizus veletek jol vagytok?
És akkor 3 nyelvű lesz a babátok? :)
decemberben valószínűleg.
Szia Rita! :)
őha,svédország? :) az igen,jó messze innen.mikor dől el,hogy mentek vagy sem?
Ja amugy Rita vagyok és szólítsatok Ritának:D vagy ahogy akartok. Július 7-ére lennék kiírva, jelenleg Bp. János kórház, de a végcél Svédország lenne.
SZia! Nekem is úgy volt, hogy a 28 és 30-a nap még negatív volt és csak 32. nap utná lett halvány. Várjuk ki a végét! én drukkolok:)
Na hát én már megtudom mondani,itt nálunk nem sok választási lehetőség van,szóval Szegedi Nőgyógyászati Klinika,és egyébként július 5.,de ez még módosulhat ugye. :)
Remélem nekem is ilyen kis okos,aranyos gyermekem lesz! :)
Dicsekszem egy kicsit remélem nem baj az én okos nagy fiammal aki már 20,5 hónapos :D
Ő egy álom, kicseréltem a pelust erre mondtam neki hogy hozza kiságy rácsait hogy tentizzen erre hozta a kispárnát mondtam ok akkor én amig behozom a rácsokat addig ő másszon be a kiságyba! megértette és sírás nélkül bemászott majd felállt és mondta hogy inni vittem neki odaadtam kapott egy puszit és most a kiságyba dumálgat de egy hangja nem volt mikor becsuktam rá az ajtót :)
Csinálom is :) csak legyen meg mindenkinek az időpontja :) És amig nem kapunk táblázatot (mert kérek) addig egy külön naplomba csinálom meg hogy ne kelljen mindig ujra kérni :) úgyhogy szeretnélek kérni titeket hogy küldjétek el a pontos adatokat akinek már megvan (szülés várható ideje, kórház, azért csak ennyit mert értelemszerüen nem tudható még hogy fiú vagy leányzó lesz a pici bár szerintem többen még a kórházat se tudjátok) :( sebaj bármikor meg tudom majd változtatni ha változik valami :)
Ancsy,már jó sok júliusi babás van,te mint szülőanya,lassan csinálhatod a táblázatot!:-)Remélem még énis beleférek.Olyan jó lenne!!!!
Nekem a doki azt mondta, hogy kb. 6 hetes, de pontosan még nem mondta meg, berendelt 24-ére, hogy akkor jobban fogjuk látni és alaposabban kivizsgál stb. Szerintem picit több mint 6 hetes, én 7 hetesre tippelek :) Szóval egyidősek lehetünk. A picinkóm 8 mm-es.
sziasztok megjöttünk a boltból :) kispasim bealudt hiába nem egy vásárlós fajta :D
visszaolvasok és reagálok mert az még elmaradt :)
Köszi lányok, aranyosak vagytok.
Hát igen, a gyerekszáj. Azt sem tudtam, sírjak vagy nevessek. Kis ötéves, de három perc alatt tökéletesen felmérte a helyzetet.
Vasárnap leszünk hét hetesek.
És Te?
Szió!
Én is tegnap voltam :)
De jó! :) Mennyi idősek vagytok?
Ágica, Ancsi, továbbra is megy a drukk!
További ajánlott fórumok: