2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Ez nem nagy vétek ettől baja senkinek nem lesz :)
Mindkettőtöket jó érzéssel örömmel töltötte el és ez a lényeg
nekem sajnos nem tudott sokáig cicizni milus de mai napig ha öltözöm odajön és megsimizi :)
csajok,honnan tudik képeket berakni a naplóba,nem jön be az orkut scraps,mindíg innen rakosgattam be,macit,üdvözlést meg ilyeneket.
köszke
éljjjjjennnnnnnnn
akkor lelkiismeretfurdallláásom
hussssssssss :P
:S :S
nem tudom kész lett e neki mert kicsit feltartottam de nem voltam izgis dumcsipartner mert elálmosodott :P
:'(
Sziaaaaa :D
Drága Barátnőm kicsi Áron anyucim :D (mert megsugom csajok neki kispasit rejt a pocija és legkésöbb január elején kibújik, két lánytesó mellett kiskirály lesz ;) )
Jó ötlet a gólyával mert haverságba is vannak szerintem ;)
Majd legközelebb mikor átmegyünk hozzátok a gólyád alatt fogok állni míg csevegünk :P
Hátha végre már észrevesz hogy rá várok :D
Persze küldheted :)
Sziasztok lányok!
Elnézést hogy közbeszólok,de én szívesen kölcsönadom a gólyámat ami biztos elviszi a leveleteket a jézuskához:)Legalábbis remélem.A többi már rajtatok múlik:)Nekem sokat segített ezt Ancsy is tudja:)Ancsy küldhetem a gólyámat v. eljössz érte?:)Aztán majd továbbítod a többieknek:)
Neemmmmmmmmmmmmmm
Őt nem akarom látni ;)
Lányok sűrgős segítség kell Áginak meg nekem!!
Mert a goggle hiába tud mindent de a jézuska levélcímét nem :'(
Semmi baj
csak.
csak..
csak...
hiányoztál :D
szia
nem baj hogy kicsi hisz kicsi a bors de erős ;)
nem tudom mit jelent az a képlet :(
Nekem légyszi drukkoljatok holnap...
mert kisírok egy uh beutalót is és elmegyünk hátha pesten már nem olyan linkek mint itt helyben :)
;)
ok akkor jól tudtam :)
:O :O
o jesszus :'(
semmi baj csak nagyon csunyán kiakadtam rá és azt mondtam neki hogy tuti nem is ment oda és nem is érdekli hogy legyen baba :( mert mivel te oda jársz és ott is feküdtél bennt csak tudod hgy hol van :(
óó szegénykém és én nem is tudom felhívni :'(
Sziasztok
hazaértem
aki még szeretne a táblázatba kerülni várom privát levelét a hozzá szükséges adatokkal :)
Ancsy!
Még nem írtam meg,nemtudom a címet :-D