2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Szia
szivből gratulálok és örülök neked még jobban mint követendő példának is :)Megkérdezhetem hogy mi okból kellett neked a stimulálás?
Nagyon sajnálom Anita!! :(
Én örülnék,ha írnál még ide!
Teljes szívből kívánom,hogy minél hamarabb szülessen egy egészséges kisbabád!! :)
fogalmam sincs :)
Még nem jött meg a szülés óta!
Illetve amikor Domi 6 hetes volt, akkor 2 napig vérezgettem... Ugyhogy nem tudom...
++++++++++++++++++++ :)
Kedden doki!
Én már voltam orvosnál,de nem vizsgált,majd csak nov.30-án fog uh-ot csinálni,mert azt mondja úgy sem látna még semmit igazán.
Nekem 4 hetes 1 naposan mutatta ki a teszt :)
Igen.. már úton van hazafelé... :)
Most megyek suliba 5re, remélem még lesz időm előtte!
Szia Adri,nagyon örülök,köszöntelek közöttünk!
Ezer puszi
Én is gratulálok adri!
Agica, azt hiszem te mondtad nekem, hogy nem fog kelleni Dominak az anyatej.. képzeld tegbap este még kellett neki, de ma reggel már nem volt hajlandó meginni... Reggel 8-től 11-ig félóránkét próbálkoztam, aztán beadtam a derekamat és kapot tápszert...
Még nem adom fel, ott van hűtőbe az anyatej.. talán majd most kell neki :)
Jóreggelt lányok!
Tegnap hozattam a férjemmel még egy tesztet, amit rögtön meg is csináltam (mert én ilyen kis türelmetlen vagyok..), de nem volt értékelhető! Egyszerüen semmi nem látszódott rajta, még a control csík sem... Ezt jel nek tekintem, hogy várjak még szombatig :)
De mivel a tünetek továbbra is megvannak, ezért optimista maradok!
Látom tegnap a H1N1 volt a téma. Mi már beoltattuk magunkat, hogy megvégyük Domibabát, akit nem lehet még beoltatni... Azt mondta a nagypapám (volt egészségügyiminiszter), hogy szabad, sőt, ajánlott. Akkor még fogalmam sem volt, hogy baba is lesz a pocakban! Mivel nem tudom, hogy mikor estem teherbe, csak saccolni tudok, hogy 3 héttel az előtt oltattam be magam, mielőtt terhes lettem volna... Remélem nem lesz gond :S A nagypapám is azt mondta, hogy a 12. terheségi hétig nem szerencsés...
A másik, hogy valaki kérdezte, hogy milyen lázcsilapítót lehet ilyenkor használni: nekem a paramax-ot ajánlották!