2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Sziasztok Várandósok,
sziasztok Várósak:-)
Köszönöm a jelet Sarena:-)
A munka világában mindjárt teremtek egy kis leállást.
mindjárt.
üdv, Skin
köszi és jó éjt nektek is!
vigyázzatok egymásra!
Jó éjt Anita!
Azt hiszem lassan én is elteszem magam holnapra.
Jó éjt Bettibea!
Szerintem is kérdezd meg a dokidat, az a biztos.
Jó éjt Lányok! Vigyázzatok magatokra!
azt tudom, hogy forró vízben nem tanácsos, meg esetleg a fertőzések miatt nem ajánlják. mondjk az első terhességemnél nem volt semmi, még a Balatonban is fürödtem...
Hát nem tudom, szerintem kérdezd meg a dokit.
Hát ezt nem tudom, nekem azt mondta a dokim, hogy a 12. hétig ne menjek ilyen helyekre, de nálam ez nem egyszerű terhesség.
tehetetlen vagyok....
más: hétvégén alkalmam lesz elmenni egy wellness szállodába. szerintetek fürödhetek? nem termálvízben, hanem sima, normális hőmérsékletűben?
Hú, hát ez engem is nagyon idegesítene.
csak azt nem értem, hogy miért nem csinál senki semmit????? én nem hiszem, hogy másokat nem zavar...
Én tuti idegbajt kapnék tőle.
ne is mondd, és még éjjel is!!! hogy fogok így pihenni??? holnap munka van....
Tényleg nagyon idegesítő lehet.
képzeljétek, 2 napja szól a riasztó mellettünk és senki nem csinál semmit. már a zsarukat is kihívtuk, de semmi! lassan kezdek megőrülni...olyan érdekes, hogy kb 500 lakó közül, csak minket zavar, mert olyan erős hangja van, hogy 3 utcányira is hallik. leellenőriztük a sétánk alkalmával...
Szia! Örülök, hogy jól vagy.
Sajnos nem lesz holnap uh., csak megbeszéljük a további teendőket. De a hétre ki akarok könyörögni egy uh.-ot :)
Szia cicmic! Köszi jól vagyok. Gondolom várod a holnapot. Megint csinálnak uh-t?
Mi is jól vagyunk, köszönöm. Holnap már hétfő, és megyek dokihoz :)
Milyen volt a hétvégéd?
Igen örülök hogy tetszett :)
Köszi én jól vagyok :)
És te/ti?
Sziasztok Lányok!
Ancsy én is megnéztem a videót, tényleg olyan megható.
Hogy vagytok?
Bizonyám :) Bizzunk benne hogy a nézegetése jó kis ösztönző hormonokat indít be :P
Ahogy néztem a videót, szinte kínzott a vágy, hogy már én is a kezemben tarthassam, meg, hogy a Párom kezében is lássam a mi kis babócánkat.aj de jó lenne már ott tartani.
Igen az :)
Ez szerintem végre ad egy szülés élményt a műtét ellenére is és az anya se érzi annyira azt hogy kimaradt miatta a párja valamiből amin joga van ott lenni (mert sajnos tudom hogy ilyenkor a nők hajlamossak önmagukat hibáztatni) Meg különben is mennyivel jobb azt látni míg varrnak meg ilyenek hogy a párod ott ismerkedik szerelmetek gyümölcsével :)
Jaj Ancsy! Megnéztem a kórházas videódat, és még mindig bőgök. Olyan csodás.
Jajj szegény akkor gondolom megszenvedett vele :(
mi jól vagyunk köszi épp tanulgatunk a nagylánnyal :)
Most igen,kijött a 6.fogacska,ezért volt hőemelkedés.Te,ti?
:D :D
hogy vagy ma kedves?
Kicsi fiad jó baba?
Jajj csajok,nem győzlek benneteket visszaolvasni.
Én is remélem hogy kapsz mert jó lenne látni a dolgokat mert azért fél év nagy idő főleg hogy most gyógyszereket is kapsz!
A ciklus 10. napja körül felhívom, és majd mondja mikor menjek. A ciklus közepére szokta mondani az időpontot. Remélem ad beutalót vérvételre.
További ajánlott fórumok: