2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
nem tudok képet feltölteni :-) akartam a naplómba feltenni a terhességi tesztről egy képet és nem engedi
Köszönöm szépen :)
Ő lesz a csapat kis legkissebb tagja :D
Annyira nehéz lehetett ezt átélni nektek annyira sajnálom de most minden rendben lesz és hamarossan lehet rohangászni a manók után :D
Jaj, Bogyóka, most olvastam a naplódat, az borzasztó h olyanok közé tettek, akik frissen szültek. A II.számún szerencsére külön emelet van a kismamásoknak, de amúgyis egyedül voltam a szobámban, az se volt a legjobb, mondjuk Én végig be voltam nyugtatózva, így állandóan vagy magamon kívül voltam, vagy aludtam.
örülök a sok naplóírónak, én is próbálom karban tartani az enyémet, és közben olvasgatom a tiéteket is :))
Mindenféleképpen teszek majd fel :) háát szerintem olyan 4-5 de majd holnap biztosra kiderül ;)
Sokan nem hittek bennem meg a "csodateámban" és lám mégis működik :) ;) Mi ünneplésként most rendeltünk Gyros tálat :D
azt várjuk :P
Szerencsére én eddig egyik manónál se hánytam de émelyegni annál inkább :S
most viszont ez az étvágytalanság van jelen....
Ancsykám nagyon gratulálok, holnap mindenképpen tegyél fel képet! :-) Elvileg hány hetes vagy? :)
Képzeljétek, Nekem meg meghozták a rendelt kajámat, ettem is rántott sajtot steak krumplival...lehet vissza fog jönni, de rendeltem még mellé rántott gombát, szóval még van választék! :-D
Bogyóka, amint megnyomom a "ment"-et, megyek olvasni a naplódat! :)
ORSI!!!!!!!!!
Kicsi kabalám merre vagy???
nekem már kedvencem vagy ;)
Én is mehetek attól függetlenül hogy Augusztusi lesz a manó? :)
Lilla elkezdtem megírni a naplómat az előző babámmal kezdtem, ha érdekel olvasd el, persze más is elolvashatja
Drága vagy nagyon szépen köszönöm :)
Annyira boldog vagyok :)
gratulálok tiszta szívemből, akkor keresünk egy olyan helyet ami füst mentes, és egy olyan időpontot ami mindenkinek megfelelő
Ancsy tiszta szívemből örülök nektek,nagyon nagyon gratulálok :)
A többi kismamit is üdvözlöm,én sajna dolgozom,de azért bele-bele olvasgatok a fórumba ám :)
gratula!! jó hallani....:)
én százhalombattai vagyok, de nekem nem gond, úgy is, nap, mint nap jövök Pestre, főleg még dolgozom :((( csak valami normális helyet kellene találni.
Holnap reggel és megyünk is ultrahangra :D Jajj majd csinálunk képet a kis univerzumról :P
Naaaaaaaaaaaaaaaaa...nagyon gratulálok! :) Kellett Neked itt kelteni a feszkót a pontjaiddal! :-D Azt hittem már baj van! :-(
Mikor mész dokihoz?
ÉSÉSÉSÉSÉS??????? MESÉLJ!
Hazaértem a laboreredménnyel.....
A tali az tényleg jó lenne, de akár szülés előtt is lehetne szerintem, mikor már mindenkinek jó nagy a pocakja! :) Csak hol, mert ugye vannak itt vidékiek is.
Én a halételekkel úgy vagyok, hogy a tengerparti országokban a fő étel a hal, lásd: Japán, ahol az ételek 80%-a halból és tengeri mindenféléből áll, nem hiszem, hogy pl. a japán nők 9hónapig ne ennének halat. De persze az ő szervezetük más, mint a miénk az étrend miatt, hozzá van szokva az állandó halkajáláshoz, mi annyira nem. De a hal nagyon egészséges, nem hiszem, hogy pont a terhesség alatt káros lenne.
Állítólag a benne lévő higany miatt kell velük vigyázni.
jaj de jó örülök neki :-)
részemről támogatva a kezdeményezés!!:))
azt találtam ki, ha nektek is tetszik az ötlet, hogyha mindenki megszült akkor tarthatnánk egy fórumos baba-mama találkozót, olyan jó lenne megismerkedni veletek személyesen is
ja igen elég szánalmas volt
Én azon röhögtem tegnap, mikor az Edittel ment vacsorázni, és kérdezte h szereti-e a tengeri herkentyűket, az az ostoba nő meg mondta, hogy jaajjj, igen, imádom, aztán azt se tudta mit kell enni a garnélán, meg mondta is h ő igazából sose evett ilyet! :-D
További ajánlott fórumok: