2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Ne is mondd a házitejet...
Tiszta lelkibeteg vagyok, hogy majd megint a gagyi boltit kell inni, ha kiköltözünk Bécsbe. Komolyan mondom, ez azon kevés dolgok egyike, ami hiányozni fog ebből a városból, amit mellesleg utálok.
Helyes! Én is 2000 szedek.csak ne felejts el sok sok folyadékot hozzá, különben megviseli a vesét.:)
Plusz házi tej,házi méz és minden szezonális vitaminforrás. És ugyanaz mehet a kislánynak is.
Éljen. Kiara is köhögve-prüszkölve ébredt... :'(
Délelőtt el kellett mennünk a játékboltba, mert amit rendeltünk, nem fog idejében ideérni, azok helyett kellett valamit venni. Szerencsére nem sok. Jó nagy tömeg volt, mint számítottam is rá. :(
Nagyon aranyos vagy:D
Karácsonyi ajándékba még 4d-s képet is kaptunk.:D
sok-sok c-vitamin!!!Én még a teát is aszkorbinsavval ízesítettem és egész jól kijöttem a betegségből.:)
Jaj, de jóóó!!! Örülök, hogy minden rendben!
Asszem én viszont beteg leszek... :( No, majd gyorsan kikúrálom magam! :)
Sziasztok! Túl vagyunk az ultrahangon, szép, egészséges, éber és egy kicsit szégyenlős a kicsikém, de jól van:D
Remélem veletek is minden rendben van.
Boldog karácsonyt nektek, ha addig nem "találkoznánk"!
Nekem a doki 4-6 hetente kér ismétlést.
De olvastam máshol, hogy kéri az ember a vizsgálatot és nem igazán veszik figyelembe a kérést, de olyat is, hogy fizetni kell érte külön.
Annyi hely annyi szokás és hozzállás, azt hiszem én szerencsés vagyok doki tekintetében :D
Köszi, annyira finom volt tejfölös burgonyaleves görögsali :)
Ti mit ebédeltetek?
TORCH vizsgálatkor nézik, ami 10ezer...mert miért ne húzzák le a kismamákat... :-S
Hát a kapálásról annyit, hogy a belváros szívében élek, és télen amúgysem valószínű h kapálni fogok! :D Na tényleg megyek, mert 10 percem van odaérni, és még gatya sincs rajtam! :-D
Atyám, de igazat mondasz!!!
Felem már kettesével szedi a fejére a gyógyszereket, mert a balesete óta migrénje van elég gyakran, de már alig hatnak neki. 4-6 szem után már lehet vele beszélni, meg nincs hányingere a fájdalomtól, de nem mulasztja el neki. Anno kivizsgálták, de semmit nem találtak. :(
Az a baj, hogy a toxoplazmózis a macskák ürülékében van ugye, viszont a rohadék még 1 évig simán elél a földben is. Szóval ne kapálj, ne gyomlálj, és a répát mosd meg, majd utána alaposan hámozd - szép kilátások...
Amúgy külön kérni kell a vérvizsgálatkor, hogy azt is nézzék? Nekem Kiaránál nem nézték. Kérdezék, volt-e kutya-macska a háztartásban, meg hogy benti volt-e? És ezzel el volt rendezve a dolog. Pedig kiváncsi lennék...
Most viszont megyek, mert megyünk ebédelni a férjemmel, meg anyóssal. Puszi lányok, szép napot, majd jövök! :)
(Ancsy, megyek ajándékot is venni!!!:)
Most olvastam,hogy a babát csak úgy védhetik meg,ha a mama szedi a terhesség alatt egészen a szülésig a gyógyszert.Okosak írták,én nem értek hozzá :P
Őha,láttam a fürcsis képet :P Aranyos,meg szépek a tollai,a színe nagyon tetszik! :)
Tudom h jó a pozitív, de antibiotikumot szerintem nem adnak ezért, max. tanácsot h kerülje a macskákat meg kutyákat. Ilyen miatt nem hiszem h gyógyszereznék a kismamákat.
Jaj, viszont képzeljétek el, a papagájunk eddig csak azt tudta énekelni, hogy "Cirmoscica haj, hová lett a", most meg végigénekelte, hogy "hová lett a vaj" :D nagy fejlődés neki! :):):)
Na ná,hogy minden fájdalmat és szenvedést megérnek ezek a kis életkék! :) Valamelyik nap én is majdnem összeestem...Szerintem hirtelen leesett a vérnyomásom vagy nem tom...:S
Nekem az a baj a cicikkel,hogy olyan hirtelen nőttek meg,hogy már most csíkosak :((( Hiába vettem ilyen strihák elleni krémet,eddig semmit nem ért :(((
Állítólag az a jó,hogyha pozitív a teszt,mert akkor ugye már van kialakult védettséged ezzel szemben.
Egyébként adnak antibiotikumot a kismamának egészen a szülésig,ha a babát meg kellene védeni ettől.
Értem. Nekem eleve úgy kell menni, hogy 9.000 vagy 29.000 kell csekken befizetni.
A doki az utóbbit javasolta ám legyen.
Meg még nem estem át soha toxoplazmózisen (remélem jól írtam) és éppen aktuális a doki szerinti ismétlés szóval ezért is.