2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Lehet én is hasonlókat érzek,mert ezek még nem rúgások,inkább csak mintha valaki belülről simogatna néha,és amit megfigyeltem,hogy akkor érzem kissé jobban,ha lehajlok vagy gugolok,és nyomódik a pocim.
De lehet csak anniyra szeretném,hogy a belek mozgását képzelem annak.
Az érzem, hogy mikor, hol van :)
Egyszer, bár lehet h beképzeltem, de tök olyan volt mintha érezném...de lassan :)
Én is alig várom,bár úgy érzem néha mégis,de nem,ez talán még nem az.
Az nagyfianál a 18. hétben éreztem meg.
De egy barátnőm első babánál 13. míg a második babájánál már a 11. hétben érezte.
Sziasztok,
Én is dolgozom, de muszáj ide bekukkantanom :)
Holnapra ideér remélem :P
Árpi kinyitotta már az ablakot,mondtam neki csukja mert befagyok,majd reggel kinyitom,jó az akkorra is! :o)
HAjfestés: nekem Kiarával se mondta senki, hogy ne tegyem, pedig már akkor is ez a vörös volt és csak egy idióta hiheti azt, hogy gyári szín...
Kismamagatyó: miért nem varrattok? Aki nem bp-i, az egész olcsón megúszhatja. Szerintem mindenképp kérdezzetek rá!
Nekem szerintem most nem fog kelleni, az előző adag még megvan, meg visszakértem sógornőmtől is. Bár lehet, hogy a farmer nem lesz már jó, mert nem annyi kilóról indultam most, mint akkor. :(
Huuu, jó sokat kellett visszaolvasnom. :)
Képzeljétek, elmentünk kismamagatyót venni apával, azt mondta válasszak és ne nézzem az árát, hát én választottam egy csodás, elegáns, khaki színű, gumis derekút. Gyönyörű és Esprit. De dobtam egy hátast amikor apa kifizette. 18.000 Ft volt. :( Brutál!
A hajfestést nekem sem javasolta a doki, szerinte a hajon át is felszívódik, ő a hajszinezőt javasolta. Már nagyon jók vannak.
Na megyek, megeszem a maradék sült zöldségem, mert éhes a babó. :)
Eddig még minden évben szerencsésen megérkeztünk, így idén is, ebben a jó szellemben indulunk neki.:)
Persze nem vakmerően, hanem óvatosan, és körültekintően.:)
Málnababa, én is szeretettel üdvözöllek köztünk! :)
Bogyóka, nektek meg úúúgy örülök!!! Látod, mondtam, hogy mindennek rendben KELL lenni. :)
Az a 0,11 centis NT meg meseszép eredmény! ;)
Lányok én most egy időre elköszönök, holnap elutazunk Erdélybe. Kedden majd jövök, aztán csak mérsékelten tessék írogatni, hogy tudjam majd pótolni:)
Vigyázzatok magatokra, meg a kis Bendő Ernőitekre.:)
Puszik!
Én elköszönök.
Jó éjszakát mindenkinek!
Én is úgy tervezem, hogy ameddig tudok fogok melózni.
Itthon elunnám magam.
Most megyek aludni, hogy holnap hamarabb jöjjön el :)
Mindenkinek jó éjszakát kinn és benn :)
Puszi : Juci